Веб хийж сурахад юунаас эхэлж яаж сурах вэ?

Moderator: Bathuyag

User avatar
gargan
™Дусал®
™Дусал®
Posts: 144
Joined: 2005-04-24, 17:54
Location: budapest
Contact:

Post by gargan » 2007-01-15, 19:32

uuganaa wrote:
Bleeder wrote:Миний хийсэн вэб-ийг үзэхэд курсорыг нь яаж өөрчлөгддөг болгох вэ???
за энэ асуултыг бас PHPtraid хаанаас татаж авах вэ :grin:
Ууганаад хариулт
http://citkit.dl.sourceforge.net/source ... e4-1-1.exe

Блээдэрт
<Боди> хэсэгтээ энийх хийчих

<LAYER NAME="a0" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>
<LAYER NAME="a1" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>
<LAYER NAME="a2" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>
<LAYER NAME="a3" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>
<LAYER NAME="a4" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>
<LAYER NAME="a5" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>
<LAYER NAME="a6" LEFT=10 TOP=10 VISIBILITY=SHOW BGCOLOR="#FFFF00" CLIP="0,0,3,3"></LAYER>

<script language="JavaScript">
<!--

/*
Dancing Stars cursor (Submitted by Kurt at kurt.grigg@virgin.net)
Modified and permission granted to Dynamic Drive to feature script in archive
For full source, usage terms, and 100's more DHTML scripts, visit http://dynamicdrive.com
*/

if (document.all){
document.write('<div id="starsDiv" style="position:absolute;top:0px;left:0px">')
for (xy=0;xy<7;xy++)
document.write('<div style="position:relative;width:3px;height:3px;background:#FFFF00;font-size:2px;visibility:visible"></div>')
document.write('</div>')
}

if (document.layers)
{window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);}
var yBase = 200;
var xBase = 200;
var yAmpl = 10;
var yMax = 40;
var steP= .2;
var ysteP= .5;
var currSteP= 0;
var tAmpl=1;
var Xpos = 1;
var Ypos = 1;
var i = 0;
var j = 0;

if (document.all)
{
function MoveHandler(){
Xpos = document.body.scrollLeft+event.x;
Ypos = document.body.scrollTop+event.y;
}
document.onmousemove = MoveHandler;
}

else if (document.layers)
{
function xMoveHandler(evnt){
Xpos = evnt.pageX;
Ypos = evnt.pageY;
}
window.onMouseMove = xMoveHandler;
}



function animateLogo() {
if (document.all)
{
yBase = window.document.body.offsetHeight/4;
xBase = window.document.body.offsetWidth/4;
}
else if (document.layers)
{
yBase = window.innerHeight/4 ;
xBase = window.innerWidth/4;
}

if (document.all)
{
var totaldivs=document.all.starsDiv.all.length
for ( i = 0 ; i < totaldivs ; i++ )
{
var tempdiv=document.all.starsDiv.all.style
tempdiv.toP= Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currSteP+ i*25)/10);
tempdiv.left = Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currSteP+ i*25)/10);
}
}

else if (document.layers)
{
for ( j = 0 ; j < 7 ; j++ )
{
var templayer="a"+j
document.layers[templayer].toP= Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currSteP+ j*25)/10);
document.layers[templayer].left =Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currSteP+ j*25)/10);
}
}
currSteP+= step;
setTimeout("animateLogo()", 15);
}
animateLogo();
// -->
</script>


эсвэл өөр дүрс царайтай юм хүсэж байна уу?
тийм бол ямарыг?
үгүй бол *Баярлаа* гээрэй
:-D

tsogbh
Эрхэм Гишүүн
Эрхэм Гишүүн
Posts: 34
Joined: 2005-02-19, 17:19
Location: http://www.hsum.edu.mn
Contact:

Re: HTML

Post by tsogbh » 2007-01-16, 09:20

Mog зочинд хэлхэд

Ерөнхийдөө HTML кодын программын бүтцийг мэддэг байхад цаашаа амархан шүүдээ. Эхлээд толгой хэсэг дараа нь бие хэсэг гэсэн хоёр хэсэгтэй тэгээд тэдэн дотор харгалзах tag code -уудаа бичээд болоо. Жишээ хэлхэд:
<HTML>

<Head>
<Title>Жишээ</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>

<body>
<h1 align=center>Энэ бол жишээ</h1>
<table border=1>
<tr><td>Нэгдүгээр нүд</td><td>Хоёр дугаар нүд</td></tr>
<tr><td>дараагийн мөр Нэгдүгээр нүд</td><td>Дараагийн мөр Хоёр дугаар нүд</td></tr>
</table>
</body>
</html>

Энэ жишээг Notepad дээр хуулж тавиад Save хийхдээ,
Save as type дээр All Files
Encoding дээр UTF-8
Гээд File name дээр нь index.htm
save хий
Тэгээд тэр index.htm файлаа ажиллуулхад боллоо.
Дараа нь бусдын хийсэн сайтуудын Source -уудыг татаж үзээд бичлэгүүдийг хуулан өөрийн хийх сайтад байрлуулна биз. Дараа нь PHPболон бусад хэлийг сурах нь амар байх

uuka90
Хурц Дөл
Хурц Дөл
Posts: 47
Joined: 2006-11-30, 13:39

Post by uuka90 » 2007-05-13, 20:04

Google reklam yamar uchirtain bol. Mungu tsatsdag gazar shig.

anre
Шинэков
Шинэков
Posts: 1
Joined: 2007-09-10, 18:27
Location: Net
Contact:

Post by anre » 2007-09-11, 11:33

mysql -n backuP-g yaj dump.txt bolgoj hargalah we ene talar meddeg hvn baiwal
helj uguuch ajil sogchood baina llinux bish shvv gehdee

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Post by Almas » 2008-07-14, 21:56

uuka90: Google тухайн сурталчилгаанууд байрлуулж байгаа компаниудаас нь мөнгө аваад түүний тодорхой хувийг нь өөрснөө аваад үлдсэн тодорхой хувийг веб сайт дээрээ рекламыг байрлуулж байгаа сайт, хүмүүст өгч байгаа юм.

anre: phpMyAdmin ашиглаад export хийгээд л гаргаад авчихна. Дараа нь мөн түүгээрээ эргээгээд сэргээж болно. Эсвэл өөрөө давталтат php code бичсэн ч болно.

Post Reply

Return to “Бэлэн код ашиглах болон анхан шатны мэдлэг”