Хэрэгтэй соорсууд

Зохицуулагч: Bathuyag

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Хэрэгтэй соорсууд

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-03, 22:46

Хvмvvсээ энд хэрэгтэй соорсууд олохоороо бусадтайгаа хуваалцаж байя тэгэх vv! бас янз бvрийн юм орчуулахаараа тавьж байя. За энэ эхнийх нь веб хуудсан дээр Монголоор он сар гаргадаг скрипт. Гэгээ.НЭТ-ийнх

Код: Бүгдийг сонгох

<?phP

$dia=date("l");

if ($dia=="Monday") $dia="Даваа гариг";
if ($dia=="Tuesday") $dia="Мягмар гариг";
if ($dia=="Wednesday") $dia="Лхагва гариг";
if ($dia=="Thursday") $dia="Пvрэв гариг";
if ($dia=="Friday") $dia="Даваа гариг";
if ($dia=="Saturday") $dia="Бямба гариг";
if ($dia=="Sunday") $dia="Ням гариг";


$dia2=date("d");


$mes=date("F");
if ($mes=="January") $mes="1-р сарын";
if ($mes=="February") $mes="2-р сарын";
if ($mes=="March") $mes="3-р сарын";
if ($mes=="April") $mes="4-р сарын";
if ($mes=="May") $mes="5-р сарын";
if ($mes=="June") $mes="6-р сарын";
if ($mes=="July") $mes="7-р сарын";
if ($mes=="August") $mes="8-р сарын";
if ($mes=="September") $mes="9-р сарын";
if ($mes=="October") $mes="10-р сарын";
if ($mes=="November") $mes="11-р сарын";
if ($mes=="December") $mes="12-р сарын";


$ano=date("Y");

echo "$ano оны $mes $dia2 $dia";
 ?>
Хамгийн сүүлд 1 гишүүн Almas нд нийт 2005 дахь удаагаа зассан

Хөрөг
etgeed
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 154
Элссэн: 2005-07-04, 11:53
Байрлал: CHINGGIS.ORG
Contact:

Бичлэг Бичсэн etgeed » 2005-10-04, 14:00

Saihan sedev bna shuu =D>

maNBA
Жинхэнэ Гишүүн
Жинхэнэ Гишүүн
Бичлэг: 21
Элссэн: 2005-10-05, 21:12
Байрлал: CSMS
Contact:

Бичлэг Бичсэн maNBA » 2005-10-05, 21:20

yn deer ajiluulahiin...

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-06, 01:48

Юу ч хамаагvй! хэн нэгэн хvнд хэрэгтэй л юм байвал...

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-06, 23:41

Huuye automataar daralt hiideg script baina uu? humuus google-n banner-g auto daralt hiideg scripteer hackerdaad erhee haalgasan ene ter geed sonsoj baisan... tiim script baival olj uguuch! esvel bichij chadah hun baival bichij uguuch!

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-07, 04:11

Код: Бүгдийг сонгох

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
var message = "";
function clickIE() {
    if(document.all) {
     (message);
     return false;
 }
}

function clickNS(e) {
    if(document.layers || (document.getElementById && !document.all)) {
        if(e.which == 2 || e.which == 3) {
      (message);
      return false;
  }
 }
}
if(document.layers) {
    document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
    document.onmousedown = clickNS;
} else {
    document.onmouseuP= clickNS;
    document.oncontextmenu = clickIE;
}

document.oncontextmenu = new Function("return false")
</script>











<script>
<!--
    var scrmsg = "               www.dusal.tk               Mongolian Web Master's Web Site.";
    var scrspacer = " ";
    var scrpos = 0;
    function ScrollMessage()
    {
        window.status = scrmsg.substring(scrpos, scrmsg.length) + scrspacer +
            scrmsg.substring(0,scrpos);
        scrpos++;
        if (scrpos > scrmsg.length) scrpos = 0;
        window.setTimeout("ScrollMessage()", 150);
    }

    ScrollMessage();
    //-->
</script>








<script>
<!--
    var msg = "                www.dusal.tk               Mongolian Web Master's Web Site.";
    var speed=200;

    function ScrollTitle() {
        document.title=msg;
        msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
        setTimeout("ScrollTitle()",speed);
    }
    ScrollTitle();
    //-->
</script>

<script language="javascript">
<!--
  var Text = "www.dusal.tk               Mongolian Web Master's Web Site.";
  var Geschwindigkeit = 100;
  var Breite = 50;
  var TextLaenge = Text.length;
  var Position = 1 - Breite;

 function StatusLauftext()
 {
  Position++;
  var Textzustand="";
  if (Position == TextLaenge)
   {
    Position = 1 - Breite;
   }
  if (Position < 0)
   {
    for (var Zaehler=1; Zaehler <= Math.abs(Position); Zaehler++)
     {
      Textzustand = Textzustand + " ";
     };
    Textzustand = Textzustand + Text.substring(0, Breite - Zaehler + 1);
   }
  else
   {
    Textzustand = Textzustand + Text.substring(Position, Breite + Position);
   }
  window.status = Textzustand;
  setTimeout("StatusLauftext()",Geschwindigkeit);
 }
//-->
</script>

Гvйлгэдэг скриптvvд, броузерийн цонх, tsakbar эд нар гvйлгэнэ.

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-12, 21:56

Цонхон реклам гаргадаг скрипт. Хааж болдог. Ийшээ ороод vз! Скриптийг нь ав!

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/floatbar.htm

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-12, 21:58

За ер нь ийшээ орвол нэлээд юм байнашvv!

http://www.dynamicdrive.com

Loader
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 106
Элссэн: 2005-10-07, 07:06
Байрлал: IRELAND
Contact:

Бичлэг Бичсэн Loader » 2005-10-17, 17:54

VBulletin 3.5.0 Gold NULLED


Forumiin script



http://rapidshare.de/files/6222207/VBul ... M.rar.html


Password : www.e-paylas.com
[smilie=be mine!.gif]
Гарын vсэг байхгvй ээ хє :)

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2005-10-23, 02:45

Хуудас автоматаар шилжvvлэх скрипт.
Шууд шилжvvлэх:
<script>
window.location="http://dusal.net/forum"
</script>

Тоолуурт шилжvvлэг:

<form name="redirect">
<center>
<font face="Arial"><b>You will be redirected to the script in<br><br>
<form>
<input type="text" size="3" name="redirect2">
</form>
seconds</b></font>
</center>

<script>
<!--

/*
Count down then redirect script
By JavaScript Kit (http://javascriptkit.com)
Over 400+ free scripts here!
*/

//change below target URL to your own
var targetURL="http://javascriptkit.com"
//change the second to start counting down from
var countdownfrom=10


var currentsecond=document.redirect.redirect2.value=countdownfrom+1
function countredirect(){
if (currentsecond!=1){
currentsecond-=1
document.redirect.redirect2.value=currentsecond
}
else{
window.location=targetURL
return
}
setTimeout("countredirect()",1000)
}

countredirect()
//-->
</script>
Харь гаригийнхан байдаг :D

seko

Бичлэг Бичсэн seko » 2005-12-19, 13:02

<SCRIPT language=javascript type=text/javascript>
function right(e) {
if (navigator.appName == 'Netscape' && (e.which == 2 || e.which == 3)) {
alert("*********************************************************************");
return false;
}
else if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button==2 || event.button == 3)) {
alert("********************************************************************p");
return false;
}
return true;
}
document.onmousedown=right;
if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
window.onmousedown=right;
</SCRIPT>

right click iig haahad orgonoor ashiglagddag script site-daa hiichihwel dajgui shuu
gehdee Ctrl+c ene teriig haadaggui yum

Хөрөг
etgeed
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 154
Элссэн: 2005-07-04, 11:53
Байрлал: CHINGGIS.ORG
Contact:

Бичлэг Бичсэн etgeed » 2005-12-23, 02:28

Zarimiig ni turshij uzleegoe yum bnaa

JICA
Жирийн Нэгэн
Жирийн Нэгэн
Бичлэг: 13
Элссэн: 2005-10-07, 20:44
Байрлал: Hyogo ken Kobe

Бичлэг Бичсэн JICA » 2006-05-08, 09:03

JavaScript Collector is freeware

Homepage:
Code:

http://www.greencow.se


DOWNLOAD:
Code:

http://www.greencow.se/dfiles/JS_Collector_setup.zip

Хөрөг
Darhan_Bulgaa
Эрхэм Гишүүн
Эрхэм Гишүүн
Бичлэг: 32
Элссэн: 2005-12-29, 17:27
Байрлал: AsuulT?
Contact:

Бичлэг Бичсэн Darhan_Bulgaa » 2006-05-09, 15:48

Huudas automataar shiljuulna gesen chini yu gesen ug ve?

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-05-15, 21:06

Ийм маягаар тоолууртай эсвэл тоолуургүй хүнд харагдахгүй өөр хуудас руу шилжүүлнэ гэсэн үг л дээ.

Жишээлбэл:

http://blog.gegee.net/shiljuuleg/

Гэсэн хаягийг нээхэд автоматаар тоолуур гүйгээд 10 секундын дараа

http://www.toeflpod.com/scripts/scripts.html

гэсэн хаяг руу очих болно.

эсвэл

www.japand.tk

http://dusal.net/

гэсэн хаягийг нээхэд автоматаар

http://japand.dusal.net/

гэсэн хаяг руу тоолуургүйгээр шилжих юм.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
maximum_mng
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 118
Элссэн: 2005-10-15, 20:07
Байрлал: Утаанбаатар хот
Contact:

Бичлэг Бичсэн maximum_mng » 2006-05-26, 11:54

Huudasnii STATISTIK-n script bna uu?

Post Reply

Буцах