Динамик веб сайт хийх талаар

Зохицуулагч: Bathuyag

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-07-07, 02:11

Joomla хавтасаа FTP-ээрээ хуул.
phpMyAdmin-аараа өгөгдлийн сангаа хадгалж аваад шинэ хост дээрээ оруул.
тэгээд Joomla-ийнхаа үндсэн хавтсан доторх configuration.phPфайл дээр өгөгдлийн сан болон серверийн дотоод замаа болон бусад тохируулгаа шинэ сайтынхаараа зааж өг.
тохиргоо хийгээгүй байхдаа ажиллуулаад үз. Тэгэхээр алдаа гарна. тэрэн дээр нь шинэ сайтын чинь серверийн дотоод зам харагдана.

Энэ локаль хостоос эсвэл өөр серверээс зөөхөд хэрэглэнэ. Mambo Joomla гол тохиргоогоо ганцхан тэр файлаас авдаг болохоор амар байдаг. Зөвхөн тэр файлд л тохиргоо хийнэ.
Харин phpBB самбар зөөх бол өгөгдлийн сандаа dsambar_config дотроо серверийн замыг зааж өгөхгүй бол болдоггүй. Тэгээд өгөгдлийн сантай харьцах нууц үг гэх мэт тохиргоог жүүмлатай төстэй config.phPфайл дотор тохируулж өгдөг.


За энд жишээ болгоод mambo -гийн configuration.phP
Жүүмла бараг адилхан байгаа байхаа.

Код: Бүгдийг сонгох

<?phP
$mosConfig_offline = '0';
$mosConfig_host = 'localhost';  //Энд өгөгдлийн сангийн серверийн хаяг зааж өгнө. Сайт өгөгдлийн сан 2 чинь нэг сервер дээр бол localhost (127.0.0.1) хэвээрээ байж болно.
$mosConfig_user = 'username'; // Энд өгөгдлийн санд хандах нэр
$mosConfig_password = 'password'; //Өгөгдлийн санд хандах нууц үг
$mosConfig_db = 'databasename' //Өгөгдлийн сангийн нэр;
$mosConfig_dbprefix = 'mos_';
$mosConfig_lang = 'mongolian';
$mosConfig_absolute_path = '/home/dusal/api/public_html'; /серверийн дотоод хаягаа тохируулна
$mosConfig_live_site = 'http://www.dusal.net'; //сайтынхаа URL хаягийг энд
$mosConfig_sitename = 'www.dusal.net';
$mosConfig_shownoauth = '1';
$mosConfig_useractivation = '1';
$mosConfig_uniquemail = '1';
$mosConfig_offline_message = 'Техникийн саатал гарсан байна. Та энэ талаар бидэнд admin@dusal.net хаягаар мэдэгдэж туслана уу! ';
$mosConfig_error_message = 'Техникийн саатал гарсан байна. Та энэ талаар бидэнд admin@dusal.net хаягаар мэдэгдэж туслана уу! ';
$mosConfig_debug = '0';
$mosConfig_lifetime = '900';
$mosConfig_MetaDesc = 'Mongolian keyboard driver, Mongolian XP, Mongol blog, Mongol gariin driver, www.Dusal.NeT

  ';
$mosConfig_MetaKeys = 'Mongolian keyboard driver download, Mongolian XP, Mongol blog, Mongol gariin driver, www.Dusal.NeT Mongol hel, orchuulga

  ';
$mosConfig_MetaAuthor = '1';
$mosConfig_MetaTitle = '1';
$mosConfig_locale = 'MN_UB';
$mosConfig_offset = '8';
$mosConfig_hideAuthor = '0';
$mosConfig_hideCreateDate = '0';
$mosConfig_hideModifyDate = '1';
$mosConfig_hidePdf = '1';
$mosConfig_hidePrint = '1';
$mosConfig_hideEmail = '1';
$mosConfig_enable_log_items = '1';
$mosConfig_enable_log_searches = '1';
$mosConfig_enable_stats = '1';
$mosConfig_sef = '1';
$mosConfig_vote = '1';
$mosConfig_gziP= '0';
$mosConfig_multipage_toc = '1';
$mosConfig_allowUserRegistration = '1';
$mosConfig_link_titles = '1';
$mosConfig_error_reporting = '-1';
$mosConfig_list_limit = '50';
$mosConfig_caching = '1';
$mosConfig_cachepath = '/home2/dusal/public_html/cache';
$mosConfig_cachetime = '900';
$mosConfig_mailer = 'mail';
$mosConfig_mailfrom = 'almasd@gmail.com';
$mosConfig_fromname = 'Dusal.NeT';
$mosConfig_sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
$mosConfig_smtpauth = '1';
$mosConfig_smtpuser = 'sambarmail@dusal.net';
$mosConfig_smtppass = 'sent';
$mosConfig_smtphost = 'mail.dusal.net';
$mosConfig_back_button = '1';
$mosConfig_item_navigation = '1';
$mosConfig_secret = '';
$mosConfig_pagetitles = '1';
$mosConfig_readmore = '1';
$mosConfig_hits = '1';
$mosConfig_icons = '1';
$mosConfig_favicon = 'favicon.ico';
$mosConfig_fileperms = '';
$mosConfig_dirperms = '';
$mosConfig_mbf_content = '0';
$mosConfig_helpurl = '';
setlocale (LC_TIME, $mosConfig_locale);
?>
Ард Монголоор тайбарласан хэдийг л тохируулахад болно. Харин дараа нь нэвтэрч ороод бусдыг нь тохируулж өгөх хэрэгтэй. admin->site configuration хэсэгт.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
etgeed
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 154
Элссэн: 2005-07-04, 11:53
Байрлал: CHINGGIS.ORG
Contact:

Бичлэг Бичсэн etgeed » 2006-07-08, 14:43

article dund yaj zurag oruulah ve? shuud html codse bichvel bolohuu
Дусалыг хураавал далай
Дуулсаныг сонсвол эрдэм

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-07-08, 16:02

Article гэж юу билээ? Бичлэг дунд уу? Чиний HTML editor чинь юу гэж байна? rte юу? Уг нь HTML гээд товч байх ёстой, бас зураг оруулдаг товч ч байх байдаг. Тэгэхээр артикл гэж юу вэ?
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
mira
☆Идэвхтэй гишvvн☆
☆Идэвхтэй гишvvн☆
Бичлэг: 54
Элссэн: 2006-07-18, 19:31
Байрлал: UB
Contact:

Бичлэг Бичсэн mira » 2006-07-18, 19:38

BI WEB HUUDAS HIIHEER SHAMDAN AJILLAJ BGAA. NADAD WEB DESIGNIII NOM YUM UU HICHEEL BVAL MAIL HAYAGRUU YBUULJ TUSLAACH num_it_s@yahoo.com
ta buhentei negdej bgaadaa bayartai bna
Хэрэв амьдралд хайртай бол цагаа бүү дэмий үр
Амьдрал гэдэг чинь цагийн хэлхээ юм.
В. Франклин

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-07-20, 12:34

Хамгийн сүүлд 1 гишүүн Almas нд нийт 2009 дахь удаагаа зассан
Харь гаригийнхан байдаг :D

erka_d2

UTF

Бичлэг Бичсэн erka_d2 » 2006-08-08, 14:41

Nadad neg problem baina zarim neg template shineer suulgaad uzexeeer mongol usegnuud arzaigaad boldoggui ee. Tegeed asuult.net ees yum xarlaa teruugeer uzeed yeroosoo boldoggui, yeroosooo yum olddoggui ee nadad tuslaach :? :? :?

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-08-09, 05:42

Жүүмла бол тэмплэйтийнхээ index.phPфайлыг нээхэд charset гэж байгаа тэрнийг utf8 болго.

Код: Бүгдийг сонгох

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
Тэгээд ө, ү үсэг гарахгүй бол css стайлшийт файлыг нээгээд verdana, болон Tahoma зэрэг бусад фонтоор эхэлсэн фонтын жагсаалтуудыг arial-aaр эхлүүлчих.

PhpBB самбар бол overal_header гэсэн файлыг нээгээд дээрхийн адил utf-8 болгох хэрэгтэй.

Хөрөг
etgeed
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 154
Элссэн: 2005-07-04, 11:53
Байрлал: CHINGGIS.ORG
Contact:

Бичлэг Бичсэн etgeed » 2006-08-12, 18:07

dynamic banner soligch yaj hiihuu? Hundagaiinh shig tiim yum hiimeer baina
Дусалыг хураавал далай
Дуулсаныг сонсвол эрдэм

Sirus

Бичлэг Бичсэн Sirus » 2006-09-08, 11:19

Юуны өмнө Алмастаа баярлаж явдаг шүү. Хүн бүрт тусалж явдагт тань.
Тэгээд 1 юм асууя...
phpMyAdmin-аараа өгөгдлийн сангаа хадгалж аваад шинэ хост дээрээ оруул.
гэдгээ жоохон тайлбарлаж өгөөч. Яаж phpmyadmin-аараа өгөгдлийн сангаа хадгалаж авдын?

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-09-09, 00:14

Дэм дэмэндээ дээс эрчиндээ гэж. Хэн хэндээ л туслаж дэмжиж явъя.

Монголоор гаргах English-PExport гэж ороод тохирох тохиргоонуудыг нь хийгээд хадгалдаг. Одолдвол ойлгогдох байхаа.

Тухайн хадгалж авах өгөгдлийн баазынхаа үндсэн хамгийн эхлэл хэсгээс export дээр дараад гарч ирэх хуудаснаас хадгалах өгөгдлүүдээ сонгож болно. Бүтнээр нь хуулж авах бол сонгохгүй эсвэл бүгдийг идэвхижүүлээд add droPч билүү дарж хуулахыг оруул гэсний урд талыг чагталбал дараа нь сэргээх үед адил нэртэй өгөдөл байвал арилгаад оруулж байх жишээтэй. дээд structure бүтэц хэсэг нь өгөгдлийн баазын зөвхөн бүтцийг, доод data өгөгдөл хэсэг нь мэдээллүүдийг зааж өгнө. Ер нь 2-ууланг нь идэвхижүүлчихвэл баазыг чинь бүтнээр нь хадгална. Тэгээд save to гэж байдаг билүү юу билээ нэг юм доод хэсэгт байдаг. Тэрний чагтыг чагтлаад цонхонд нь ямар нэрээр хадгалах файлынхаа нэрийг сонгоод ОК

Харин файлаар хадгалахгүй шууд текст хэлбэрээр дэлгэцэнд харуулах бол тэр чагтыг хоосон орхиод товчийг дар.

За оролдоод үз. тэгээд л болно доо.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Sirus

Бичлэг Бичсэн Sirus » 2006-09-11, 09:01

1. toyota.sql gesen notepad file uusch bna. Erni ter door bsan songoltuudiin alinaar ni hadgaldag ym? Zipped, none geed songoltuud bsan.
Za database-aa hadgalj avch surlaa. Odoo shine host deeree yaj oruulah uu?

Зураг

2. Mongol usegnuud arzaigaad bhaar ni charset=utf-8 bolgoson chine web-n deed tald ingej garaad bh ym.

Зураг

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-09-11, 09:40

Архивласан ziPbziPgzip-ээр татаж авах нь нэт холболт удаан бол зүгээр.
дараа нь задлаад л sql файл гараад ирнэ.
Оруулахдаа Import, эсвэл SQL query гээр оруулна. За тэгээд өөрөө оролдоод үзээчээ!


esvel

http://www.micfo.com/flash/php.htm

Энд дараад хичээлийг хайж олж үзэж болно.


Энэ миний хэрэглэдэг код: Чинийх арай л өөр харагдаад байна.

Код: Бүгдийг сонгох

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
Хамгийн сүүлд 1 гишүүн Almas нд нийт 2009 дахь удаагаа зассан
Харь гаригийнхан байдаг :D

Зочин

Бичлэг Бичсэн Зочин » 2006-09-13, 14:05

Sirus: Bi yah argagui deerh code-g hiisen dee. Alga bolohguil bh ym. Ajillahiin huvid ajillaj bgaamaa. Deed tald l tiim text garaad bgaa bolhoos

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-09-14, 00:47

соорс кодоо бүтнээр тавь даа.
Харь гаригийнхан байдаг :D

dummy
Жирийн Нэгэн
Жирийн Нэгэн
Бичлэг: 16
Элссэн: 2006-09-08, 18:23
Байрлал: Mongoldoo

Энийг яадгиймбэ

Бичлэг Бичсэн dummy » 2006-09-14, 17:42

Нэг OS оролдож үзэж бгаамаа. e-store-ийнх. Тэгээд update хийх санаатай оролдоод дараах байдалд ороод байна. Mozilla Firefox-оор брауз хийгээд инстолоо хий гэсэн байсан юм. тэгээд тэр хаягийг нь бичээд оруулахаар дараах бичлэг гараад байна.

Warning: main(../includes/classes/class.base.php): failed to open stream: No such file or directory in c:program filese-storewwwwangdizen-cart-v1.3.0.2-changed_files_onlyzc_installincludesapplication_top.phPon line 28

Fatal error: main(): Failed opening required '../includes/classes/class.base.php' (include_path='.;C:/Program Files/E-storephppear\') in c:program filese-storewwwwangdizen-cart-v1.3.0.2-changed_files_onlyzc_installincludesapplication_top.phPon line 28

Нэхээд байгаа файлтай адил тэхдээ install гэсэн файл байхаар нь түүний нэрийг дээр байгаагаар сольсон. Тэгсэн ч гэсэн хэвээрээ л байна.

Одоо намайг яа гээд бгаам бол?
Дусал.Нэт - Миний Их Сургууль!

Sirus

Бичлэг Бичсэн Sirus » 2006-09-14, 17:45

Код: Бүгдийг сонгох

<?phPdefined( "_VALID_MOS" ) or die( "Direct Access to this location is not allowed." );$iso = split( '=', _ISO );echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>';?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<?phPmosShowHead(); ?> 
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/><?phPecho _ISO; ?>" />
<?phP// Custom MainMenu extension...
$database->setQuery("SELECT * FROM #__menu WHERE menutype = 'mainmenu' AND published ='1' AND parent = '0' ORDER BY ordering");
$mymenu_rows = $database->loadObjectList();
$mymenu_content = "";
foreach($mymenu_rows as $mymenu_row) {
	// print_r($mymenu_rows);
	$mymenulink = $mymenu_row->link;
	if ($mymenu_row->type != "url") {
		$mymenulink .= "&Itemid=$mymenu_row->id";
	}
	if ($mymenu_row->type != "separator") {
		$mymenu_content .= "<a href="".sefRelToAbs($mymenulink)."" class="bar">$mymenu_row->name</a><font color="#D3F5D0"> | </font>";
	}
}
$mymenu_content = substr($mymenu_content,0,strlen($mymenu_content)-2);
?> <?phP// Custom MainMenu extension...
$database->setQuery("SELECT * FROM #__menu WHERE menutype = 'mainmenu' AND published ='1' AND parent = '0' ORDER BY ordering");
$mymenu_rows = $database->loadObjectList();
$mymenu_content = "";
foreach($mymenu_rows as $mymenu_row) {
	// print_r($mymenu_rows);
	$mymenulink = $mymenu_row->link;
	if ($mymenu_row->type != "url") {
		$mymenulink .= "&Itemid=$mymenu_row->id";
	}
	if ($mymenu_row->type != "separator") {
		$mymenu_content .= "<a href="".sefRelToAbs($mymenulink)."" class="bar">$mymenu_row->name</a><font color="#D3F5D0"> | </font>";
	}
}
$mymenu_content = substr($mymenu_content,0,strlen($mymenu_content)-2);
?> <?phPif ( $my->id ) { initEditor(); } ?> 
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v3.0
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
   if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>
<link rel="alternate" title="<?phPecho $mosConfig_sitename; ?>" href="<?phPecho $GLOBALS['mosConfig_live_site']; ?>/index2.php?option=com_rss&no_html=1" type="application/rss+xml" />
<link href="templates/mp_kiowablue/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="alternate" title="<?phPecho $mosConfig_sitename; ?>" href="<?phPecho $GLOBALS['mosConfig_live_site']; ?>/index2.php?option=com_rss&no_html=1" type="application/rss+xml" />
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" onLoad="MM_preloadImages('images/house2.gif','images/search2.gif','images/mail2.gif','images/partner2.gif','images/mamplates2.gif')">
<table width="780" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
  <tr> 
    <td> 
      <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr> 
          <td width="26%"><img src="templates/mp_kiowablue/images/logo.jpg" width="200" height="60"></td>
          <td width="65%" valign="top"> 
            <div align="center"> <br>
              <br>
              <table width="59%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr> 
                  <td> 
                    <div align="left"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?phPmosLoadModules ( 'user5', -1 ); ?></font></div>
                  </td>
                </tr>
              </table>
            </div>
            <div align="right"></div>
          </td>
          <td width="6%"> 
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <tr> 
                <td><a href="changeme.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('house','','templates/mp_kiowablue/images/house2.gif',1)"><img name="house" border="0" src="templates/mp_kiowablue/images/house.gif" width="18" height="24"></a></td>
                <td><img src="templates/mp_kiowablue/images/line.gif" width="6" height="24"></td>
                <td><a href="changeme.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('search','','templates/mp_kiowablue/images/search2.gif',1)"><img name="search" border="0" src="templates/mp_kiowablue/images/search.gif" width="18" height="24"></a></td>
                <td><img src="templates/mp_kiowablue/images/line.gif" width="6" height="24"></td>
                <td><a href="changeme.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('mail','','templates/mp_kiowablue/images/mail2.gif',1)"><img name="mail" border="0" src="templates/mp_kiowablue/images/mail.gif" width="18" height="24"></a></td>
              </tr>
            </table>
          </td>
          <td width="0%">&nbsp;</td>
          <td width="3%">&nbsp;</td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
  <tr> 
    <td> 
      <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr> 
          <td width="51%"><img src="templates/mp_kiowablue/images/lefttop.jpg" width="502" height="220"></td>
          <td width="49%" valign="top"> 
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="templates/mp_kiowablue/images/righttop.jpg">
              <tr valign="top"> 
                <td height="219"> <br>
                  <span class="newsflash"> 
                  <table class="newsflash" width="98%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
                    <tr> 
                      <td> 
                        <div class="newsflash" align="center"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><?phPmosLoadModules ( 'top' ); ?></font></div>
                      </td>
                    </tr>
                  </table>
                  </span> </td>
              </tr>
            </table>
          </td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
  <tr> 
    <td height="184"> 
      <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td width="502" height="78" valign="top" background="templates/mp_kiowablue/images/bck2.gif"> 
            <div align="center">
              <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="100%">
                <tr> 
                  <td width="492" height="95" valign="top"> 
                    <div align="center"><br>
                      <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                        <tr> 
                          <td rowspan="2" width="499"><font color="#00793A" size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><strong><?phPmosPathWay(); ?></strong></font></td>
                        </tr>
                        <tr> </tr>
                      </table>
                      <table width="97%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
                        <tr> 
                          <td><?phPinclude ("mainbody.php"); ?></td>
                        </tr>
                      </table>
                      <div align="center">
                        <table width="98%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                          <tr>
                            <td> 
                              <div align="center"><?phPecho $mymenu_content ?></div>
                            </td>
                          </tr>
                        </table>
                        <br>
                      </div>
                      <div align="center"> </div>
                    </div>
                  </td>
                </tr>
              </table>
            </div>
          </td>
          <td width="278" valign="top" height="78"> 
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="templates/mp_kiowablue/images/rightmiddel.jpg">
              <tr> 
                <td height="52"> 
                  <form action="index.php" method="post">
                    <div align="center"> 
                      <input class="inputbox" type="text" name="searchword" size="15" value="<?phPecho _SEARCH_BOX; ?>"  onBlur="if(this.value=='') this.value='<?phPecho _SEARCH_BOX; ?>';" onFocus="if(this.value=='<?phPecho _SEARCH_BOX; ?>') this.value='';" />
                      <input type="hidden" name="option" value="search" />
                    </div>
                    </form>
                </td>
              </tr>
            </table>
          <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <tr>
                <td><img src="templates/mp_kiowablue/images/topnav.jpg" width="276" height="14"></td>
              </tr>
              <tr>
                <td height="14"> 
                  <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="templates/mp_kiowablue/images/bcknav.jpg">
                    <tr>
                      <td> 
                        <table width="98%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
                          <tr> 
                            <td> 
                              <div align="center">
                                <table width="97%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center">
                                  <tr>
                                    <td>
                                      <div align="center"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><strong><?phPmosLoadModules ( 'left' ); ?></strong></font></div>
                                    </td>
                                  </tr>
                                </table>
                                
                              </div>
                            </td>
                          </tr>
                        </table>
                        
                      </td>
                    </tr>
                  </table>
                </td>
              </tr>
              <tr>
                <td><img src="templates/mp_kiowablue/images/bottomnav.jpg" width="276" height="14"></td>
              </tr>
            </table>
            <br>
            <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <tr> 
                <td background="templates/mp_kiowablue/images/bck2.gif" width="5" height="95">&nbsp;</td>
                <td width="268" height="95" valign="top">
                  <div align="center"><img src="templates/mp_kiowablue/images/support.jpg" width="250" height="48" border="1"><br>
                    <br>
                    <img src="templates/mp_kiowablue/images/professional.jpg" width="250" height="48" border="1"></div>
                </td>
              </tr>
            </table>
            <br>
          </td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
  <tr valign="top"> 
    <td height="45"> 
      <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="templates/mp_kiowablue/images/bottom.jpg">
        <tr> 
          <td height="44"> 
            <div align="center"> </div>
          </td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
  <tr valign="top"> 
    <td height="2"> 
      <table width="427" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr> 
          <td width="80" height="2"> 
            <div align="right"><a href="http://www.mamplates.net" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('mamplates','','templates/mp_kiowablue/images/mamplates2.gif',1)"><img name="mamplates" border="0" src="templates/mp_kiowablue/images/mamplates1.gif" width="75" height="26"></a></div>
          </td>
          <td width="6" height="2"> 
            <div align="center"><img src="templates/mp_kiowablue/images/line2.gif" width="6" height="24"> 
            </div>
          </td>
          <td width="93" height="2"> 
            <div align="center"><a href="changeme.html" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('partner','','templates/mp_kiowablue/images/partner2.gif',1)"><img name="partner" border="0" src="templates/mp_kiowablue/images/partner.gif" width="88" height="31"></a></div>
          </td>
          <td width="6" height="2"> 
            <div align="center"><img src="templates/mp_kiowablue/images/line2.gif" width="6" height="24"></div>
          </td>
          <td width="242" height="2"> 
            <div align="left"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2" color="#CCCCCC">©&nbsp;<span class="copyright"><?phPecho $mosConfig_sitename; ?></span> 
              2006</font></div>
          </td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
</table><?PHPif(file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_tfsformambo/tfsformambo.php")) 
{
require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_tfsformambo/tfsformambo.php");
}?>
</body>
</html>

Post Reply

Буцах