Командны мөрөөс программ дахин суулгах

Linux болон нээлттэй эхийн програм хангамжтай холбоотой асуудлууд, ерөнхий ойлголт.

Зохицуулагч: Bathuyag

Post Reply
Хөрөг
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Бичлэг: 117
Элссэн: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Байрлал: Улаанбаатар
Contact:

Командны мөрөөс программ дахин суулгах

Бичлэг Бичсэн monhoo04 » 2010-06-04, 13:55

sudo apt-get intsall dovecot-postfix komand ugun programm suulgaad ene doorhi tsonh garch irch bna. ali neg songoltoor ni yvaad. ustgah shaardlaga garaad sudo apt-get remove/autoremove dovecot-postfix ene komandaar ustgan dahij suulgah sudo apt-get intsall dovecot-postfix komandiig ughud ene tsenher tsonh garch irehgui huuchin songosoor ajilllaad bhiin. yaj dahij suulgahdaa ene tsenher tsonhiig gargah ve ?? yg l shineer suulgaj bgaa shig. freebsd deer dahij suulgahdaa make config komand iig ughud boldog.ubuntu deer medehgui ym. format hiiltein bish :D

Зураг
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Командны мөрөөс программ дахин суулгах

Бичлэг Бичсэн Almas » 2010-06-06, 14:14

Устгахдаа postfix-ээ давхар устгах хэрэгтэй байх аа.
sudo apt-get remove postfix --purge
sudo apt-get remove dovecot-postfix --purge гээд үз дээ.

болохгүй бол .conf файлыг нь олоод устгаж байгаад үз. Заавал устгаж дахиж суулгалгүй postfix/main.cnf файл дээр сонгоод болчихож ч магадгүй... Яг хаана байдгийг нь цээжээр мэдэхгүй байна. Лав CentOS VPS дээр /etc дотор байгаад байдаг.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Бичлэг: 117
Элссэн: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Байрлал: Улаанбаатар
Contact:

Re: Командны мөрөөс программ дахин суулгах

Бичлэг Бичсэн monhoo04 » 2010-06-06, 18:24

sudo apt-get install **** ****- orond programmuud bgaa shte. ene programm bairlaj bgaa directory giin ni medhuu ?
freebsd deer bol /usr/ports/ gej bdag. tgd programmiihaa directory luu orood makefile bj bdag. ubuntu g sain medehgui ym.
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Командны мөрөөс программ дахин суулгах

Бичлэг Бичсэн Almas » 2010-06-06, 18:30

Мэдэхгүй юм аа. Суусан хавтсыг нь хэлээд байгаа юм уу? Арай өөр байх аа...
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Бичлэг: 117
Элссэн: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Байрлал: Улаанбаатар
Contact:

Re: Командны мөрөөс программ дахин суулгах

Бичлэг Бичсэн monhoo04 » 2010-06-07, 12:32

zaza purge iig bichsen chin bolchloo bayrllaa.
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

Post Reply

Буцах