1 хуудасны 4 дахь нь

Блогийн чимэглэл болон нэмэлт

Бичсэн: 2006-05-18, 03:23
Бичсэн Almas
Эрвээхэй:

За эрвэйхээгээ аваарай, эрвэйхээгээ аваарай гэсэн. Блогтоо эрвээхэйтэй болмоор байвал загвар засах хэсэгтээ ороод кодон дунд нь хоёр талдаа гурвалжин хаалттай <body> гэсэн кодны доор доорх кодыг хийгээд хадгалчихаарай. ;)



<script type="text/javascript" src="http://blogmn.net/other/butterfly.js"></script>

Анхаар энэ хуудсыг үзэхэд зөвхөн Firefox интернет хөтөч програм хамгийн тохиромжтой!!!

Firefox татах

Хуудасны тоолуур

Бичсэн: 2006-05-20, 07:07
Бичсэн Almas
Хэрхэн блогийнхоо тоолуурыг харуулах зааврыг Энд дарж уншаарай.

Бичсэн: 2006-06-25, 17:44
Бичсэн Almas
Та доорх сайтаас мөн чимэглэлүүд авч ашиглаж болно.

http://createblog.com/

Гэхдээ загварыг ашиглахын тулд Блог Монгол сайт руугаа нэвтэрч ороод удирдах самбараасаа тусламж хэсэг рүү нэвтрэн блогийн хувьсагчдын талаар уншаад тэрийгээ ашиглан дээр кодонд өөрчлөлт хийж болно. Бага зэрэг скриптийн мэдлэг шаардагдах байх.

Бичсэн: 2006-06-28, 21:05
Бичсэн Almas
Хэрвээ та манай блогийн хэрэглэгч бол эндээс орж хараад хүссэн цагaa захиалж кодыг нь авч болно.

http://www.mat.gr.jp/fc/library.html

Бичсэн: 2006-06-28, 23:28
Бичсэн Almas
За улаанбаатарын цаг шүү!

[flash width=160 height=160]http://www.myworldclock.com/wordup.swf? ... l=0x2F8EFF[/flash]

Код: Бүгдийг сонгох

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" id="clock1" align="middle" height="160" width="160">
      <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
      <param name="movie" value="http://www.myworldclock.com/wordup.swf?senthours=8&sendcity=Улаанбаатар&bgcol=0xffffff"><param name="quality" value="high">
      <param name="bgcolor" value="#336669">
      <embed src="http://www.myworldclock.com/wordup.swf?senthours=8&sendcity=Улаанбаатар&bgcol=0x2F8EFF" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" name="clock1" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="middle" height="160" width="160">
      </object>
Tokyo-гийн цаг

[flash width=160 height=160]http://www.myworldclock.com/wordup.swf? ... l=0x2F8EFF[/flash]

Код: Бүгдийг сонгох

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" id="clock1" align="middle" height="160" width="160">
      <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
      <param name="movie" value="http://www.myworldclock.com/wordup.swf?senthours=9&sendcity=Tokyo&bgcol=0xffffff"><param name="quality" value="high">
      <param name="bgcolor" value="#336669">
      <embed src="http://www.myworldclock.com/wordup.swf?senthours=9&sendcity=Tokyo&bgcol=0x2F8EFF" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" name="clock1" allowscriptaccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="middle" height="160" width="160">
      </object>

Бичсэн: 2006-06-29, 11:36
Бичсэн maximum_mng
nice

Бичсэн: 2006-07-22, 13:55
Бичсэн Almas
ene deer bgaa tsagiig yaaj avah yum be? orj uzeed uchryg ni olsongui. copy hiiheer code ni garahgui bna sho ho. zaaj ogooch.
Код гэснийг нь хуулаад загвар хэсэг дотроо зохих хэсэгт нь тавихад л болох ёстой доо.

Жишээ нь энийг:

Код: Бүгдийг сонгох

<OBJECT CLASSID="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" CODEBASE="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" WIDTH="300" HEIGHT="300">
   <PARAM NAME="movie" VALUE="flaclo_105_060212.swf">
   <PARAM NAME=quality VALUE=high>
   <PARAM NAME=scale VALUE=noscale>
   <EMBED SRC="http://superhosting.asuultserver.com/taxna/files/flash/flaclo_105_060212.swf" QUALITY=high PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" TYPE="application/x-shockwave-flash" WIDTH="300" HEIGHT="300">
   </EMBED>
</OBJECT>

oshiete

Бичсэн: 2006-07-24, 20:06
Бичсэн Tsendorjmgl
[b]Chat haanaas avah ve?

Kodiig n heleed uguuch pls[/b]

Бичсэн: 2006-07-25, 12:11
Бичсэн Almas
http://blogmn.net/widgets/ эндээс зөвхөн өөрийнхөө чатыг авч болох ба эсвэл хүмүүсийн блогийн дундах чатны кодыг авч болно:

Код: Бүгдийг сонгох

<center>
<iframe name="floodbox" 
src="http://blogmn.net/chatbox.php?chat=1234" 
frameborder="0" height="420" 
scrolling="no" 
width="200"></iframe>
</center> 
Кодоо Загвар->Засах гэж оруулаад кодон дунд оруулж өгөх хэрэгтэй. Хаана оруулахаа мэдэхгүй бол асууж болно.

ингэж харагдана.

[web]http://blogmn.net/chatbox.php?chat=1234[/web]

Энд шууд дүүрч харагдаад байгаа боловч яг блог дээрээ тавихдаа width="200" гэсэн хэсгийн 200-ийн тоог өөрчлөөд өөрийн хүссэн өргөнөөр харагдуулах боломжтой.

Бичсэн: 2006-07-25, 13:08
Бичсэн mira
Almas wrote:За улаанбаатарын цаг шүү!

[flash width=160 height=160]http://www.myworldclock.com/wordup.swf? ... l=0x2F8EFF[/flash]

tabisan chin hoid taliin fon ni uusaj ogohgui bn yaj ter hoh foniig ni arlgah u

Бичсэн: 2006-08-27, 12:58
Бичсэн Almas
4 газар арын фонны өнгийг зааж өгсөн байна. Эдгээр фоныг ижил өнгөөр солиход болно.

Код: Бүгдийг сонгох

&bgcol=0xffffff
      <param name="bgcolor" value="#336669">
      &bgcol=0x[b]2F8EFF
      bgcolor="#FFFFFF"

Бичсэн: 2007-02-02, 21:11
Бичсэн uurt bgaa zuilsee
uurt bgaa zurgaa ch yum uu tiimerhuu zuilsee uuriinhuu background geh metiin zuilsdee oruulj boloh er ni kodiig ni bichih yostoi yu

Бичсэн: 2007-02-02, 21:38
Бичсэн Зочин
Almas wrote:Та доорх сайтаас мөн чимэглэлүүд авч ашиглаж болно.

http://createblog.com/

Гэхдээ загварыг ашиглахын тулд Блог Монгол сайт руугаа нэвтэрч ороод удирдах самбараасаа тусламж хэсэг рүү нэвтрэн блогийн хувьсагчдын талаар уншаад тэрийгээ ашиглан дээр кодонд өөрчлөлт хийж болно. Бага зэрэг скриптийн мэдлэг шаардагдах байх.

er ni bol oiloo gehdee createblog ruu orj uzlee goyo goyo background duud bna gehdee yaaj blog iinhoo background bolgoh yostoi yum be tend lod geh yum bhgui bh shig bainlee

Бичсэн: 2007-02-03, 00:13
Бичсэн uuganaa
uurt bgaa zuilsee wrote:uurt bgaa zurgaa ch yum uu tiimerhuu zuilsee uuriinhuu background geh metiin zuilsdee oruulj boloh er ni kodiig ni bichih yostoi yu
body {} гэсэн хэсэг код бичих байх шvv

body {
background-image: url(=============)
}

SKIN

Бичсэн: 2007-02-04, 04:52
Бичсэн Зочин
BLOG GIINHOO ARISIIG UURIINHUU HUSSEN ZURGAAR SOLIJ BOLOH U ER NI UURIINHUU HUSSENEER SKINEE HIIJ BOLOH BOLOMJ BNA U

Re: SKIN

Бичсэн: 2007-02-04, 17:20
Бичсэн uuganaa
Anonymous wrote:BLOG GIINHOO ARISIIG UURIINHUU HUSSEN ZURGAAR SOLIJ BOLOH U ER NI UURIINHUU HUSSENEER SKINEE HIIJ BOLOH BOLOMJ BNA U
skiniig hiij bolno oo gehdee huvsagchuudaa sain harj bgad hiigeerei