Блогийн чимэглэл болон нэмэлт

Блогийн янз бүрийн чимэглэл нэмэлт оруулах талаарх асуулт болон, гоё зураг чимэглэлтэй сайт олсон бол бусаддаа танилцуулаарай

Зохицуулагч: Bathuyag

Зочин

Re: SKIN

Бичлэг Бичсэн Зочин » 2007-02-07, 18:23

uuganaa wrote:
Anonymous wrote:BLOG GIINHOO ARISIIG UURIINHUU HUSSEN ZURGAAR SOLIJ BOLOH U ER NI UURIINHUU HUSSENEER SKINEE HIIJ BOLOH BOLOMJ BNA U
skiniig hiij bolno oo gehdee huvsagchuudaa sain harj bgad hiigeerei
ter chini yu gesen ugiin uurt bgaa zurgaa kodloh bolomjtoi yu yaaj koodoldog yum bee please todorhoi heleed uguuch, bi uuriinhuu durtai zurgaa l tavimaar bnaa ene site nii skinuud neeh ontsguie shal huuchnii zagvartai bas uitgartai

uuganaa
★☆★☆★☆★☆
★☆★☆★☆★☆
Бичлэг: 83
Элссэн: 2006-03-12, 17:34
Байрлал: UTaanbaatar
Contact:

Re: SKIN

Бичлэг Бичсэн uuganaa » 2007-02-08, 00:00

Зураг
зурагт заасан хэсэгт дарж зургаа оруулна
Харин СКИН хийхдээ энд дарж
хувсагчуудаа харж байгаад хийгээрэй. Харин хийсэн скинээ share-лэх юм байгаа биз дээ 8)

ойлгоогvй бол пм хийгээрэй :roll:
Амьдрал над дээр тогтдог.

Зочин

Re: SKIN

Бичлэг Бичсэн Зочин » 2007-02-12, 00:41

uuganaa wrote:Зураг
зурагт заасан хэсэгт дарж зургаа оруулна
Харин СКИН хийхдээ энд дарж
хувсагчуудаа харж байгаад хийгээрэй. Харин хийсэн скинээ share-лэх юм байгаа биз дээ 8)

ойлгоогvй бол пм хийгээрэй :roll:
setgel gargaj zuvlusund chini bayarlalaa ter bichlegtee zurgaa yaaj oruulahaa medeed bgaa maa gehdee ene хувсагчуудаа харж байгаад хийгээрэй gedgiig chini eruusuu oilgohgui yumaa urid ni ter tuslamj gedegruu ni orj uzeed unshchihsan l daa. gehdee chi minii asuugaad bgaag neg l oilgohgui bh shig bna esvel bi buruu tailbarlaad bgaa muu. example minii blog nii skin ni (zurhee chireed l) gej bailaa gej bodii getel bi uurt bgaa mashinii zurgaa tavimaar bval yaah yum be l gesen yum phooooooaawwwwwww zaz fuck off bi uhaan muutai blhoor oilgohgui yum shig bna

uuganaa
★☆★☆★☆★☆
★☆★☆★☆★☆
Бичлэг: 83
Элссэн: 2006-03-12, 17:34
Байрлал: UTaanbaatar
Contact:

Re: SKIN

Бичлэг Бичсэн uuganaa » 2007-02-12, 17:25

Anonymous wrote: setgel gargaj zuvlusund chini bayarlalaa ter bichlegtee zurgaa yaaj oruulahaa medeed bgaa maa gehdee ene хувсагчуудаа харж байгаад хийгээрэй gedgiig chini eruusuu oilgohgui yumaa urid ni ter tuslamj gedegruu ni orj uzeed unshchihsan l daa. gehdee chi minii asuugaad bgaag neg l oilgohgui bh shig bna esvel bi buruu tailbarlaad bgaa muu. example minii blog nii skin ni (zurhee chireed l) gej bailaa gej bodii getel bi uurt bgaa mashinii zurgaa tavimaar bval yaah yum be l gesen yum phooooooaawwwwwww zaz fuck off bi uhaan muutai blhoor oilgohgui yum shig bna
Za oilgoloo
zurhee chireed l gej bodhiim bol zagvar zasah luu orood jaahan dooshoo guilgehed
/* ---------------------------------
HEADER CONTENT STYLE
--------------------------------- */

#header {
background: #000 url
(http://blogmn.net/images/templates/img/ ... dheart.jpg) bottom center no-repeat;
height: 270px;
margin-bottom: 10px;
}
iim bichleg baigaa teed ulaanaar temdeglesnii orond chinii zuragnii url iig oruulj uguud l boloo :D
Амьдрал над дээр тогтдог.

uuganaa
★☆★☆★☆★☆
★☆★☆★☆★☆
Бичлэг: 83
Элссэн: 2006-03-12, 17:34
Байрлал: UTaanbaatar
Contact:

Бичлэг Бичсэн uuganaa » 2007-02-12, 17:29

aan bas haraal bichihgvi baihiig husie :!:
Амьдрал над дээр тогтдог.

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2007-03-09, 05:02

Шинэ загвар хүсэж байвал. Энд дараад захиалаарай
Хамгийн сүүлд 1 гишүүн Almas нд нийт 2008 дахь удаагаа зассан
Харь гаригийнхан байдаг :D

gunjee
Жинхэнэ Бука
Жинхэнэ Бука
Бичлэг: 29
Элссэн: 2007-01-11, 04:01
Байрлал: TENGERT

Бичлэг Бичсэн gunjee » 2007-03-09, 23:40

bi kino tavih gesen tomooroo orohgui bna kinog yaj tavih ve huvaadag pro bna uu esvel tomooroo upload hiichihdeg site bna uu
UULEN ZARDAS

uuganaa
★☆★☆★☆★☆
★☆★☆★☆★☆
Бичлэг: 83
Элссэн: 2006-03-12, 17:34
Байрлал: UTaanbaatar
Contact:

Бичлэг Бичсэн uuganaa » 2007-03-10, 18:36

gunjee wrote:bi kino tavih gesen tomooroo orohgui bna kinog yaj tavih ve huvaadag pro bna uu esvel tomooroo upload hiichihdeg site bna uu
Grouper end neg site bna video upload hiij boldog yum shig bna
ashiglahaasaa omno term of service iig ni neg uzcheerei
Амьдрал над дээр тогтдог.

Зочин

Бичлэг Бичсэн Зочин » 2007-03-11, 01:24

www.youtube.com video upload hiij bolno. :lol: :-)

Хөрөг
muggi
Өсөх Ирээдүй
Өсөх Ирээдүй
Бичлэг: 3
Элссэн: 2008-07-23, 11:35
Байрлал: http://muggi.blog.gogo.mn/

Бичлэг Бичсэн muggi » 2008-07-30, 08:40

.swf flie haana yaaj upload xiix be? blogtoo tsag oruulsan chin reclamtai ym aa.ter ni taalagdaggui. reclamiin avch avch haychihaad blogtoo bairluulj chaddaggui ee. :?

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2008-07-30, 15:53

Зураг&Фаилууд руугаа орж байгаад хуулаад оруулчихаж болно. Эсвэл бичлэг оруулах хэсэгт видео оруулахаар хуулж оруулж болно.
Хамгийн сүүлд 1 гишүүн Almas нд нийт 2008 дахь удаагаа зассан

Хөрөг
muggi
Өсөх Ирээдүй
Өсөх Ирээдүй
Бичлэг: 3
Элссэн: 2008-07-23, 11:35
Байрлал: http://muggi.blog.gogo.mn/

Бичлэг Бичсэн muggi » 2008-07-31, 08:49

Anonymous wrote:за байз тэхээр чинь л хэцүү юм байна даа... Гөүгөү swf хуулж болохгүй байна уу? над руу мэйлдчих. admin@dusal.net би сервер дээрээ тавиад хаягийг нь өгье.
өө баярлаа шал дэмий төвөг удчихлаа. Өчигдөр харин дүү оролдож байгаад учирын олоод янзалчихсан байна.

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2008-12-31, 15:21

Цас оруулах...

Код: Бүгдийг сонгох

<script type="text/javascript">

  //Configure below to change URL path to the snow image
  var snowsrc="http://blogmn.net/images/snow1.gif"
  // Configure below to change number of snow to render
  var no = 10;
  // Configure whether snow should disappear after x seconds (0=never):
  var hidesnowtime = 0;
  // Configure how much snow should drop down before fading ("windowheight" or "pageheight")
  var snowdistance = "pageheight";

///////////Stop Config//////////////////////////////////

  var ie4up = (document.all) ? 1 : 0;
  var ns6up = (document.getElementById&&!document.all) ? 1 : 0;

 function iecompattest(){
 return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
 }

  var dx, xp, yp;    // coordinate and position variables
  var am, stx, sty;  // amplitude and step variables
  var i, doc_width = 800, doc_height = 600; 
  
  if (ns6up) {
    doc_width = self.innerWidth;
    doc_height = self.innerHeight;
  } else if (ie4up) {
    doc_width = iecompattest().clientWidth;
    doc_height = iecompattest().clientHeight;
  }

  dx = new Array();
  xp = new Array();
  yp = new Array();
  am = new Array();

  stx = new Array();
  sty = new Array();
  snowsrc=(snowsrc.indexOf("dynamicdrive.com")!=-1)? "snow.gif" : snowsrc
  for (i = 0; i < no; ++ i) {  
    dx[i] = 0;                        // set coordinate variables
    xp[i] = Math.random()*(doc_width-50);  // set position variables
    yp[i] = Math.random()*doc_height;
    am[i] = Math.random()*20;         // set amplitude variables
    stx[i] = 0.02 + Math.random()/10; // set step variables
    sty[i] = 0.7 + Math.random();     // set step variables
  if (ie4up||ns6up) {
      if (i == 0) {
        document.write("<div id=\"dot"+ i +"\" style=\"POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;\"><a href=\"http://dynamicdrive.com\"><img src='"+snowsrc+"' border=\"0\"><\/a><\/div>");
      } else {
        document.write("<div id=\"dot"+ i +"\" style=\"POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;\"><img src='"+snowsrc+"' border=\"0\"><\/div>");
      }
    }
  }

  function snowIE_NS6() {  // IE and NS6 main animation function
    doc_width = ns6up?window.innerWidth-10 : iecompattest().clientWidth-10;
  doc_height=(window.innerHeight && snowdistance=="windowheight")? window.innerHeight : (ie4up && snowdistance=="windowheight")?  iecompattest().clientHeight : (ie4up && !window.opera && snowdistance=="pageheight")? iecompattest().scrollHeight : iecompattest().offsetHeight;
    for (i = 0; i < no; ++ i) {  // iterate for every dot
      yp[i] += sty[i];
      if (yp[i] > doc_height-50) {
        xp[i] = Math.random()*(doc_width-am[i]-30);
        yp[i] = 0;
        stx[i] = 0.02 + Math.random()/10;
        sty[i] = 0.7 + Math.random();
      }
      dx[i] += stx[i];
      document.getElementById("dot"+i).style.top=yp[i]+"px";
      document.getElementById("dot"+i).style.left=xp[i] + am[i]*Math.sin(dx[i])+"px";  
    }
    snowtimer=setTimeout("snowIE_NS6()", 10);
  }

 function hidesnow(){
  if (window.snowtimer) clearTimeout(snowtimer)
  for (i=0; i<no; i++) document.getElementById("dot"+i).style.visibility="hidden"
 }
  

if (ie4up||ns6up){
    snowIE_NS6();
  if (hidesnowtime>0)
  setTimeout("hidesnow()", hidesnowtime*1000)
  }

</script>

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2009-01-01, 18:56

imeem-ийн дууны доод хэсгийг арилгах:

Код: Бүгдийг сонгох

<div class="etBody"><div class="Posi"><div style="width: 300px;"><object width="300" height="110">
<param name="movie" value="http://media.imeem.com/m/HrhVHvFPym/aus=false/">
<param name="wmode" value="transparent"><embed wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" src="http://media.imeem.com/m/HrhVHvFPym/aus=false/" width="300" height="110"></object>
<div style="padding: 1px; background-color: rgb(230, 230, 230);">
<div style="padding: 4px 4px 0px 0px; float: left;"><a href="http://www.imeem.com/"><img alt="" src="http://www.imeem.com/embedsearch/E6E6E6/" border="0"></a></div>
<form action="http://www.imeem.com/embedsearch/" method="post" style="margin: 0px; padding: 0px;">
    <input name="EmbedSearchBox" type="text"><input style="font-size: 12px;" value="Search" type="submit">
    <div style="padding-top: 3px;"><a href="http://ads.imeem.com/ads/banneradclick.ashx?ep=0&ek=HrhVHvFPym"><img alt="" src="http://ads.imeem.com/ads/bannerad/152/10/" border="0"></a><a href="http://ads.imeem.com/ads/banneradclick.ashx?ep=1&ek=HrhVHvFPym"><img alt="" src="http://ads.imeem.com/ads/bannerad/153/10/" border="0"></a><a href="http://ads.imeem.com/ads/banneradclick.ashx?ep=2&ek=HrhVHvFPym"><img alt="" src="http://ads.imeem.com/ads/bannerad/154/10/" border="0"></a><a href="http://ads.imeem.com/ads/banneradclick.ashx?ep=3&ek=HrhVHvFPym"><img alt="" src="http://ads.imeem.com/ads/bannerad/155/10/HrhVHvFPym/" border="0"></a></div>
</form>
</div>
</div>
гэсэн бүтэн кодноос

Код: Бүгдийг сонгох

<object  ... </object>
гэсэн кодыг ялгаж авна. Жишээ нь дээрх бүтэн кодноос бол:

Код: Бүгдийг сонгох

<object width="300" height="110">
<param name="movie" value="http://media.imeem.com/m/HrhVHvFPym/aus=false/">
<param name="wmode" value="transparent"><embed wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" src="http://media.imeem.com/m/HrhVHvFPym/aus=false/" width="300" height="110"></object>
Доорх байдлаар харагдана:

<object width="300" height="110">
<param name="movie" value="http://media.imeem.com/m/HrhVHvFPym/aus=false/">
<param name="wmode" value="transparent"><embed wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" src="http://media.imeem.com/m/HrhVHvFPym/aus=false/" width="300" height="110"></object>

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2009-01-05, 09:13

би блогтоо дуу оруулах гэсэн юм туслаач. янз бүрийн дуунуудыг сонгож сонсож болохоор, бас фон дууг хэрхэн оруулах талаар зөвлөгөө явуулна уу. баярллаа
1. Одоогоор яг манай www.blogmn.net саитад өөрт ийм боломж байхгүй байгаа. www.imeem.com саитад бүртгүүлээд, нэвтэрч ороод Create рүү ороод playlist үүсгээрэй. Үүний дараа хүссэн дуунуудаа хайж олоод тухайн дууны доор байгаа playlist товчин дээр дарж байгаад үүсгэсэн playlist рүүгээ оруулж сонгоно.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fje8rqvSdZo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fje8rqvSdZo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Дараа нь My Home->Create рүү ороод Playlist-ээ олоод дээр нь хулганы баруун товчийг дарж байгаад View Playlist гээд нээхэд үүсгэсэн тоглуулах жагсаалт тань харагдах болно. Энэ хуудаснаасаа embed: гэсэн кодыг аваад тэндээс <object ... </object> кодыг олж аваад үүнийгээ блогтоо Загвар->Засах гэж ороод, эсвэл зөвхөн нэг бичлэгтээ оруулах зэргээр оруулах боломжтой юм.

2. Фон дууг оруулж болох ч унтрааж болохгүй дуу яваад байвал зочдод тань төвөгтэй байж болох юм. Тиймээс тэгж оруулах тохиромжтой биш юм. Блогтоо дээрх playlist-ээ оруулчихвал шууд автоматаар тоглож эхэлдэг байдлаар тохируулж болно. Ингэхдээ дээрх embed код хуулж авахын өмнө доор нь байгаад auto play гэснийг чагтлах хэрэгтэй.

tuslaarai

tuslaarai

Бичлэг Бичсэн tuslaarai » 2009-01-27, 21:23

maximum mng wrote:nice

tagiig ni yaaj taaruulakh ve

Post Reply

Буцах