1 хуудасны 32 дахь нь

Асуулт хариулт

Бичсэн: 2005-10-10, 15:56
Бичсэн Almas
Хvмvvсээ энд асууцгаая хариулцгаая!!!
Асуулт тавихдаа юу анхаарах вэ?

Компьютер чинь нөүтбүүк үү? десктоп уу? брэнд бол ямар маркийн ямар модель вэ? Хэрвээ угсармал компьютер бол процессороо нээх боломжтой юу? Яг ямар програмыг яаж хэрэглэх гээд асуудалтай тулгарсан бэ? Хаагуур хаагуур хайж асууж үзээд хариу олж чадаагүй вэ? г.м байдлаар асуудлаа тодорхой тавиарай!
Далдыг хардаггүй болохоор тодорхой асуулт тавихгүй бол хэн нэгэн таньд туслахад хэцүү байх болно. Өөрийн өгч чадах мэдээллүүдээ бүгдийг нь багтаагаад асуулт тавиарай.

Бичсэн: 2005-11-02, 20:10
Бичсэн maximum_mng
Яахав дээ ямар нэгэн хост өгдөг газар бүртгүүлээд л болоо шд. Болохгүй бол МП хийдэг ХОСТ байдаг байхаа тэнд л хийчихгүй юу дөө. Асуултын Баттле МС нараас асуу ..... хэ хэ хэ

Бичсэн: 2005-11-02, 20:42
Бичсэн gargan
tegj bishee, ene server deer duu tavixiin tuld yax ve l gesiin? ter ftPgeechiig tovch todorxoi xeleed oilguulchix xun bnauu? xelj uguuch

Бичсэн: 2005-11-03, 20:46
Бичсэн maximum_mng
Аан тэгээд эртхэн хэлчихгүй ... хэ хэ хэ
ФТП гэдэг чинь нэг ёсондоо файл серверлүүгээ хуулахад зориулагдсан програм байхгүй юу. Чи зүгээр л COPY, FASTE- р файлаа хууулна. Их амархан. http://www.mobinet.mn/download/cuteftppro.exe Эндээс татаж аваад туршаад үз. За амжилт хүсье

Бичсэн: 2005-11-04, 00:19
Бичсэн Almas
gargan ийшээ файл хуулахын тулд нууц үг гэх мэтийг мэдэх хэрэгтэй л дээ. Одоогоор тиймэрхүү аплоад хийдэг юм байхгүй болохоор фтп-ээр хуулахаас өөр аргагүй. Бас ямар зорилгоор мп3 тавих гэж байгаа билээ? Одоогоор хамаагүй их МП3 энэ тэр тавихгүй гэж Хундагатай тохирсон болохоор. Ганц нэг юм бол над руу явуулаад би тавиад байж болно.

Бичсэн: 2006-04-04, 14:55
Бичсэн nnyamka
webmasteruudaa medee nemdeg formiin code-iig yavuulj tuslaach. nnyamka555@yahoo.com ruu. Please

Бичсэн: 2006-04-04, 19:11
Бичсэн Almas
??? Ямар форм бэ?

Чи http://www.dynamicdrive.com -оос нэг хайгаад үз дээ.

Re: LAPTOP ANIBCHAAD BAIH UM YAMAR SHALTGAANA BN BE ???

Бичсэн: 2006-06-04, 17:31
Бичсэн Siilen
SAIN BAITSGAAN UU !

MY LAPTOP DISPLAY URGELJ ANIBCHAAD BAIH UM YAMAR SHALTAAGNA DEFECT -S TER BE ? INGEJ ANIBCHAH N MYY
YU ? UUNIIG YAJ ZASAJ HEBIIN BOLGOH BE ZOBLOOCH ??? ER N LAPTOP- G ODORT HEDEN TSAG ASAALTTAI
ashiglaj BOLOH BE ? B AS YAMAR FIRMIIN NERTEI LAPTOP EDELGEETEI BAIDAG BE ? ( SONY , Toshiba, Samsung, ACER ; HP, FUJI SIEMENS EDGEERIIN ALI N DEER CHANARTA I BAIDAG BE ?

Bas asaagaad 1 tsag iin daraagaar l sens n hurdan halah um yamar ychiraas ter be? display ingej anibchah n bainga harahad ih hetsuu um aa uuniig yaj zasah be ? edgeert haruilj tus bolooch !!!!

ta buhend bayarlalaa.

Бичсэн: 2006-06-05, 10:18
Бичсэн Almas
Анивчих гэдэг нь яг яадаг юм болоо?
Яг хараагүй болохоор яаж анивчаад байгааг мэдэхгүй байна.
Чи ингээд нэг үз дээ. Десктоп буюу хоосон дэлгэц дээрээ хулганыхаа баруун товчийг дараад properties гэж ороод Settings рүү ороод Advanced дээр дараад нээгдсэн цонхноос Monitor гэсэн рүү ороорой. Тэндээ Screen refresh rate гэснийг хамгийн их дээр нь тавиад нэг үз дээ. Ер нь бол 60-аас дээш байхад нэлээн гайгүй байдаг. Ингээд болохгүй бол эд ангийн гэмтэл болов уу гэж бодож байна.
Тэр фирмийн хувьд бол ер нь орчин үед чанарын ялгаагүй л болсон болов уу. Миний дуртай фирмүүд гэвэл Fujitsu, Siemens, Sony, Sharp, Gateway, Toshiba, Acer, HPгэсэн дарааллаар л ангилах байна. Гэхдээ энэ миний хувийн үзүүлэлт шүү. Өчигдөр явж хараад хамгийн таалагдсан ноутбүүк Gateway байлаа. Үзүүлэлт үнээрээ бусдаасаа хамгийн дажгүй нь байв. Эдэлгээний хувьд тийм их ялгаа байдаг эсэхийг мэдэхгүй. Бас тэр хэдэн цаг асаахад сайн муу гэсэн хэмжээ байдаг эсэхийг ч мэдэхгүй юм. Гэхдээ сэнс нь ажиллаж байгаа бол гайгүй л байх гэж бодож байна. Гэхдээ аль болох боломжоороо унтрааж байвал зүгээр болов уу!

Бичсэн: 2006-07-21, 18:01
Бичсэн che
XP-g orchuulahaa bolitson yumuu esvel orchuulj bgaa yumuu

Бичсэн: 2006-07-26, 17:03
Бичсэн mira
gants notebook formatlah gesen bolohgui yum PENTIUM2 uzuulelttei

Бичсэн: 2006-07-27, 06:24
Бичсэн Almas
яг юу нь болохгүй байгааг тодорхой бичээчээ.
ХР-г орчуулнаа. Гэхдээ эхлээд компьютерийн тольтой болох хэрэгтэй байна.

Бичсэн: 2006-07-30, 19:12
Бичсэн che
Huuye bi Kaspersky anti_virus 6.0 iig hereglej bgaa ene yamar ve
personal pro ; pro ; personal anti-virus gej yu ve tailbarlaad ug!

Бичсэн: 2006-07-31, 09:54
Бичсэн Almas
Би Kaspersky суулгасан. Одоогоор нээх юм илрүүлээд сүйд болоогүй байгаа ч ажиллагааны хувьд ком-н хурданд нөлөөлөхгүй тун дажгүй юм. Надад таалагдаж байна.
Personal гэхээр хувийн хэрэглээнд хангалттай, тохируулга нь автоматаар хийгддэг, Professional гэхээрээ олон тохируулгатай, тэрийг нь өөртөө тохиромжтойгоор өөрчлөх олон боломж, нэмэлт үйлдлүүдтэй гэж ойлгодог.

Бичсэн: 2006-07-31, 18:36
Бичсэн che
Bayarlalaa .

help!

Бичсэн: 2006-08-07, 12:10
Бичсэн ganb
hi, dotood suljeendee mail servertei boloh gesiin tohiruulga hiij chaddagui ee HELP! Windows Server 2003, MS Exchange 2003 install-dtsan