Асуулт хариулт

Windows үйлдлийн систем - Тооцоолуур хэрэглэхэд гарах хүндрэл, асуудал, шийдвэрлэх, суралцах, туслалцах...

Moderator: Bathuyag

User avatar
baatarhuu_z
Гялалзагч
Гялалзагч
Posts: 44
Joined: 2009-02-11, 22:03

Post by baatarhuu_z » 2009-03-10, 22:55

hi remote desktop gj neg goy program bna a Enenii talaar helj ogooj yaj udurddag yum bol bur ehnees ni

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Post by Almas » 2009-03-11, 01:28

Мэдэхгүй програм байна?
Windows-т өөрт нь Remote Desktop гэж байдаг. Тэр нь биш үү?
Teamviewer гэж байдаг. Үүнээс ондоо юм болов уу? Ямар зорилгоор яаж ажиллахаас хамаараад л өөр байх даа. Эхлээд өөрөө оролдож үзчихээд юу нь болохгүй байгаагаа хэлсэн нь зүгээр байх л даа...
Харь гаригийнхан байдаг :D

User avatar
bolorchimeg
Жирийн Нэгэн
Жирийн Нэгэн
Posts: 11
Joined: 2009-03-05, 18:12

Post by bolorchimeg » 2009-03-13, 10:27

hi ene udriin mend. komputertoo kaspers suulaggad update hiij chaddag bolchihloo. harin odoo suljeegui komdoo yaj update suulgah ve?
update hiichihsn komoosoo kaspersaa huulaad suulgahad update hiih shaardlagatai yu?

Guest

Post by Guest » 2009-03-13, 11:13

hi ene udriin mend. komputertoo kaspers suulaggad update hiij chaddag bolchihloo. harin odoo suljeegui komdoo yaj update suulgah ve?
update hiichihsn komoosoo kaspersaa huulaad suulgahad update hiih shaardlagatai yu?
Самарын хаана билээ байсан даа... хайгаад олчих ;)

User avatar
Alog
™Дусал®
™Дусал®
Posts: 213
Joined: 2009-01-13, 04:44

Post by Alog » 2009-03-13, 18:52

КАС ийг хуулж суулгах гэж юг хэлж байна. яг сууцан баигааг нь хуулаад бол ажиллахгүй шүү хө! нэтгүй ком дээрээ КАС аа инсталлдаад дараа нь л гар аргаар сайжруулалт хийдэг байхдаа

энийг нэг уншаадхаарай
http://dusal.net/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=16
энд видёо нь байгаам байна шүү
http://www.kaspersky.com/support/kis200 ... =208279756

User avatar
che
Капитан
Капитан
Posts: 205
Joined: 2006-06-21, 12:14
Location: U.S
Contact:

Post by che » 2009-03-16, 14:11

Image
юу байна даа манайхан.ХР дээр нэг иймэрхүү байгаад байхын юуных вэ? манайхан? нөгөө фонтуудыг суулгах уу ? :eek:

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Post by Almas » 2009-03-16, 17:46

Наад сайт чинь л өөрөө тийм фонт тохируулчихсан юм байна л даа.. Arial уг нь зүгээр. SP2 суулгачихвал XP дээр чинь зүгээр болж ч магадгүй... Firefox дээр зүгээр харагдана, бас IE7-оос хойших нь гайгүй байхаа...
Харь гаригийнхан байдаг :D

User avatar
che
Капитан
Капитан
Posts: 205
Joined: 2006-06-21, 12:14
Location: U.S
Contact:

Post by che » 2009-03-17, 07:24

SP3-тай апдэйт хиисэн, Firefox дээр ингээд л байна, заримдаа бүр бүх крилл нь ???????????? болчихно, тэгээд классик theme дээр тавьчихаар зүгээр болчихын байна лээ сонин.

User avatar
che
Капитан
Капитан
Posts: 205
Joined: 2006-06-21, 12:14
Location: U.S
Contact:

Post by che » 2009-03-17, 07:28

дусал иймэрхүү гарч байх жишээтэй.
Image

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Post by Almas » 2009-03-17, 09:37

Аан хэхэ наадах чинь дээд titlebar байсан юм уу ;p Буруу ойлгосон байна. Firefox-ын нэмэлт загварт чинь ашиглагдаж байгаа фонт нь ө ү байхгүй фонт, бүүр асуулт болж байвал бүүр огт unicode фонт ашиглаагүй гэсэн үг. Тэгэхээр боломжгүй. Ганц боломж нь загвар суулгахаасаа өмнө задлаад файлыг нь нээж байгаад фонтуудыг нь Arial болгож сольвол л болох байх. Би ч стандарт theme-г нь л хэрэглэдэг болохоор...
Харь гаригийнхан байдаг :D

User avatar
che
Капитан
Капитан
Posts: 205
Joined: 2006-06-21, 12:14
Location: U.S
Contact:

Post by che » 2009-03-17, 10:27

Almas wrote:Аан хэхэ наадах чинь дээд titlebar байсан юм уу ;p Буруу ойлгосон байна. Firefox-ын нэмэлт загварт чинь ашиглагдаж байгаа фонт нь ө ү байхгүй фонт, бүүр асуулт болж байвал бүүр огт unicode фонт ашиглаагүй гэсэн үг. Тэгэхээр боломжгүй. Ганц боломж нь загвар суулгахаасаа өмнө задлаад файлыг нь нээж байгаад фонтуудыг нь Arial болгож сольвол л болох байх. Би ч стандарт theme-г нь л хэрэглэдэг болохоор...
аанхаа, за за, гэхдэ энэ ч нээх хэрэгтэй эд биш :P

User avatar
gure
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Posts: 100
Joined: 2008-11-13, 02:59
Location: 76 EH ORNIIG MAANI HUDALDAAD DUUSLAA

Post by gure » 2009-03-17, 10:34

6gb arhiblchihsan fail baina.yaj 2 heseg hubaah be.

User avatar
Alog
™Дусал®
™Дусал®
Posts: 213
Joined: 2009-01-13, 04:44

Post by Alog » 2009-03-17, 18:34

winrar ашиглаад л хуваачих асуудалгүй харин хэмжээгээ өгөхдөө байтаар өгөхөө мартаваа :grin:


User avatar
gure
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Posts: 100
Joined: 2008-11-13, 02:59
Location: 76 EH ORNIIG MAANI HUDALDAAD DUUSLAA

gure

Post by gure » 2009-03-18, 08:28

Asuu bayrlalaa.nadad mash ih hereg bolood bsan ymaa.
Notebook abah gesen ymaa ali uzuuleltee er ni iluu harj absan ni deer be. ymar firmiin notebook daraa ni ed angiig ni solihod amr be. Acer her be.

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Post by Almas » 2009-03-18, 11:58

Бүгд л өөр өөрийн онцлогтой байгаа байхаа. Лагууд гэвэл SONY, IBM, Fujitsu Siemens, Apple гээд байгаа байх. Гэхдээ арай л илүү үнэтэй. Ер нь нөүтбүүкийг дараа нь эд ангийг солихгүй л гэсэн байдлаар сонголтоо хийсэн нь дээр байх даа. Угаасаа бусадтай нь зохицуулаад хийчихдэг болохоор. Бас ямар фирмийнх ч байсан загвар бүр дээрээ бас ялгаа байгаа байх.
Хэрэглээндээ тохируулаад ав гэж зөвлөе дөө. Жишээ нь тоглоом энэ тэр тоглодог, гурван хэмжээст дүрс энэ тэртэй ажилладаг бол дэлгэцийн картыг сайн анхаарах, бусад тохиолдолд CPU, RAM дискний хэмжээ, өнгө зүс зэргийг нь л хараад авахад болох байхаа. МОНГОЛын блог дээр MSI гээд Тайваны шинэ нөүтбүүкний талаар халдаггүй, баттерейгаа бүрэн хэрэглэдэг г.м их гоё юмнууд бичсэн байсан...
Харь гаригийнхан байдаг :D

User avatar
kamikaze
Жирийн Нэгэн
Жирийн Нэгэн
Posts: 18
Joined: 2009-01-14, 01:20

Post by kamikaze » 2009-03-18, 14:48

зиа байз видео үзэхээр үзэж байгаа видеонууд аймар цайвар болчоод байхын
яг видеонууд нь л цайрч гараад байна бусад юм зүгээр өнгөтэй байгаа мөртлөө зөвхөн видео л ингээд байна даа веб дээрээс видео үзэхээр зүгээр байгаан тэгсэн мөртлөө татаж аваад үзэхээр нэг л цайвар янз бүрийн player-дээр тоглуулж үзсэн windows media player, media player classic, quick time, itunes гээд бүгдэн дээр нь цайрч гараад байна
урд нь зүв зүгээр байсан ком дээр байгаа бүх бичлэгүүд ингээд байна
тэхдээ flv өргөтөгөлтээ file болхоор зүгээр байгаан flv player-r тоглуулж үзэхээр зүгээр өнгөтэй
тэгээл конвертлоол өөр өргөтөгөлтээ болгонгуут цайрчаад байгаам даа
ubuntu дээр болхоор бүх бичлэг ямар ч асуудалгүй
яагаад байгааг нь мэдэх хүн байна уу
ойрд ерөөсөө нэт рүү ч тухтай орж чадкуу л байна даа :(

Post Reply

Return to “Windows - Тусламж хэрэгтэй юу?”