Internet explorer ийн түүхийг программаас устгах

ЗурагЗурагЗурагЗураг
Програм хангамж, програм бичих, шинэ технологи, мэдээлэл зүйн бодлогууд, шинэ програмуудын танилцуулга, крэкдах, хамгаалах аргуудын талаар г.м...

Зохицуулагч: Bathuyag

Post Reply
Хөрөг
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Бичлэг: 117
Элссэн: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Байрлал: Улаанбаатар
Contact:

Internet explorer ийн түүхийг программаас устгах

Бичлэг Бичсэн monhoo04 » 2011-07-20, 00:59

нэг жижхэн web site бгаамаа тэрнийхээ ip хаягийг нуух санаатай нэг жижхэн webbrowser c# дээр хийсэн. address bar гүй mouse2 Ийн даруулахгүй болгож (page source ийг үзүүлэхгүй). тэгсэн IE ийн бүх вэршинд тааруулж temp file history гоо устгаж чадахгүй байна. нэтээс зөндөө код харсан index.dat энэ нэг асуудалтай бна. алмасаа туслаарай :D 2 хоног нухаад барсангүй.

IE-->Tools-->Internet Options-->Clear History, Delete Cookies, Delete Files энэ команд ийг яаж өөрийн зохиосон программаас дуудах вэ?
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Internet explorer ийн түүхийг программаас устгах

Бичлэг Бичсэн Almas » 2011-07-20, 23:18

Веб сайтаасаа ингэх боломжгүй байх аа. Учир нь хамгаалалтын хувьд ингэх боломжтой болчихвол аюултай болчихно. Веб үзэхэд л хүмүүсийн тооцоолуур дээрх файлд нь тухайн веб нь хандаад байж болохгүй учир.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Internet explorer ийн түүхийг программаас устгах

Бичлэг Бичсэн Almas » 2011-07-20, 23:19

Тэхдээ асуултыг чинь сайн ойлгосонгүй ээ... Тусдаа өөр веб броузер хийсэн юм уу? Эсвэл IE юм уу? би гэхдээ C# энэ тэр бол мэдэхгүй...
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Бичлэг: 117
Элссэн: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Байрлал: Улаанбаатар
Contact:

Re: Internet explorer ийн түүхийг программаас устгах

Бичлэг Бичсэн monhoo04 » 2011-07-21, 10:41

тусдаа өөр browser хийсэн шт гол нь тэр browser нь iE ийг ажиллуулан гэх юмуу. IE түүхэд хадаглагдаад бгаамаа тэр тусдаа webbrowser ийхэн хандсан хандалтууд.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... owser.aspx ийшээ ороод үздээ.
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

Post Reply

Буцах