Pop up нээлгэхгүй байх арга байна уу туслаач

ImageImageImageImage
Програм хангамж, програм бичих, шинэ технологи, мэдээлэл зүйн бодлогууд, шинэ програмуудын танилцуулга, крэкдах, хамгаалах аргуудын талаар г.м...

Moderator: Bathuyag

Post Reply
buyanaa_d2

Pop up нээлгэхгүй байх арга байна уу туслаач

Post by buyanaa_d2 » 2009-09-02, 09:33

Pop -up -аас залгаж байнаа. Ямар зүйлрүү орсон хэд хэдээрээ л нээгдэх юм. Windows pop up block-г ажилуулсан чинь ажилдаггүй, Close pop up 4 гэсэн программ-г суулгаад ч нэмэргүй. ёстой хэцүү байнаа. Сүүлдээ pc маань гацаад алдаа заагаад байх боллоо. Ямар нэгэн арга чарга байвал хэлж өгч туслаач.

User avatar
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Posts: 117
Joined: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Location: Улаанбаатар
Contact:

Re: Pop up нээлгэхгүй байх арга байна уу туслаач

Post by monhoo04 » 2010-04-03, 00:12

format C gej bgaasht haha :D
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Pop up нээлгэхгүй байх арга байна уу туслаач

Post by Almas » 2010-04-03, 03:25

Firefox хэрэглээд pop-up block тохиргоо дээр нь тавиад хэрэглэ.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Dolgion
Цоглог гишүүн
Цоглог гишүүн
Posts: 85
Joined: 2006-05-28, 15:21
Location: Хангай нуруунд
Contact:

Re: Pop up нээлгэхгүй байх арга байна уу туслаач

Post by Dolgion » 2010-04-04, 20:09

Pop-up block ажиллуулаад болохгүй байгаа бол вирус байх аа.

Post Reply

Return to “Програм хангамж”