flash4

ЗурагЗурагЗурагЗураг
Програм хангамж, програм бичих, шинэ технологи, мэдээлэл зүйн бодлогууд, шинэ програмуудын танилцуулга, крэкдах, хамгаалах аргуудын талаар г.м...

Зохицуулагч: Bathuyag

Post Reply
Хөрөг
gargan
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 144
Элссэн: 2005-04-24, 17:54
Байрлал: budapest
Contact:

Бичлэг Бичсэн gargan » 2005-11-07, 22:29

Flash button hiih

Юуны ємнє та Macromedia Flash программыг єєрийн компьютер дээр суулгасан байх хэрэгтэй.
Одоо программаа ачаалаад шинэ movie нээ. Товчлуур оруулахын тулд Insert цэснээс New Symbol командыг єгєх хэрэгтэй. Эсвэл гараас CTRL+F8 товчлууруудыг дар. Энэ vед гурван зvйлсээс сонгохыг хvссэн харилцах цонх дэлгэцэнд гарна. Бид товчлуур хийх гэж байгаа болхоор Button -ийг сонгоод Name гэсэн нvдэнд товчлуурын нэрийг хvссэнээрээ єг. Vvний дараа 4-н жижиг нvдтэй ажлын хэсэг дэлгэцэнд гарна.
Энэ дєрвєн хэсгийн учрыг тайлбарлавал :
UP- товчлуур энгийн vед харагдах байдал. Ямар нэгэн vйлдэл хийгдээгvй vед гэсэн vг.
Over - товчлуур дээр хулганы заагч байрлах vеийн шинж чанар
Down - товчлуурыг дарах vеийн шинж чанар
Hit - товчлуурыг дарсаны дараахи vеийн шинж чанар
Дээрхи 4-н хэсэгт тулгуурлан товчлуураа хийнэ. ж.нь : Бид хулганы заагчыг очиход улаан єнгєтэй болдог, дарах vед томордог, дарсны дараа бvдгэрдэг товчлуур хийх хэрэгтэй байна. гэж бодход. Эхлээд эхний хэсэгт 4-єнцєгт зурна /UPхэсэгт / , дараа нь тэрийгээ бусад хэсгvvдрvv Insert Keyframe гэсэн vйдлvvдээр ижилхэнээр хуулна. Дараа нь хулгана очиход улаан болдогоор хийх учраас Over хэсэгт 4-н єнцєгтийн єнгийг Улаан болгож єєрчилнє. Дархад томордог гэсэн болхоор Down хэсэгт очиж дvрсээ томруулна. Дараа нь дарсны дараа бvдгэрvvлэхийн тулд Hit хэсэгт дvрсийн єнгийг Alpha 50% болго. Ингээд хийснээ харахын тулд Library дотороос єгсєн нэртэй товчлуурыг хуудсанд чирих vйлдлээр оруулж ирэн байрлуулна. Одоо Control цэсний Test Movie командыг єгнє ажиллуулж харахын тулд, эсвэл гараас CTRL+ENTER дарж болно. Їр дvн нь харагдаж байгаа биз
Эсвэл танд хэцvv санагдаж байгаа бол Macromedia Dreamweaver программ нь єєрєє Flash-тай хамтран ажилладаг, шууд flash button , Flash movie-г оруулах боломжтойгоор хийгдсэн байдаг учраас шууд бэлэн Flash товчнуудыг оруулж ашиглах боломжтой. Flash товчлуур оруулахын тулд Dreamweaver программын цэснээс зохих вочнуудыг даран оруулж болно.
Хамгийн сүүлд 1 гишүүн gargan нд нийт 2005 дахь удаагаа зассан

Хөрөг
gargan
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 144
Элссэн: 2005-04-24, 17:54
Байрлал: budapest
Contact:

Бичлэг Бичсэн gargan » 2005-11-07, 22:42

Программын командуудыг єєрчлєх

Командууд нь ихэнх нь гараас товч, товчны хослол дараад хялбар хийж болохоор тохируулагдсан байдаг. Энэ товчлууруудыг та єєрийнхєє хvссэнээр єєрчлєн ашиглах боломжтой.
Єєрийн профайл vvсгээд тэрийгээ зєвхєн єєрєє программа ашиглах vед л хэрэглэж байх боломжтой байдаг.
Эхлээд программын Edit>Keyboard Shortcuts командаар цонх нээгдэнэ. Энд Current set гэдэгт ямар ямар профайл vvссэн байгаа нь харагдана. (Macromedia standart г.м) Шинэ профайл vvсгэхийн тулд Duplicate Set товчын дараад шинэ нэрээ єгнє. Ямар командын товчыг єєрчлєх гэж байгаагаа Commands цэснээс сонгоно.
ж.нь: Ажиллуулах (Movie Play) командыг Enter дарж vзэж болдог байсан бол одоо Ctrl+Shift+U дарж vздэг болгож єєрчлєе.
Нэгэн зэргэ хэд хэдэн товчны хослол оруулж болно. Shortcuts хэсгийн + товчыг дараад олон хослол нэгэн зэргэ оруулж болно.
Ямар хослол дарж vйлдэл хийхээ Press key хэсэгт бичнэ. Тэгээд Change товчыг дархад таны оруулсан єєрчлєлт сонгогдоно.

Хөрөг
gargan
™Дусал®
™Дусал®
Бичлэг: 144
Элссэн: 2005-04-24, 17:54
Байрлал: budapest
Contact:

Бичлэг Бичсэн gargan » 2005-11-07, 23:02

http://www.megaupload.com/?d=1DY5VVPR
end Macromedia Flash 4 mongoloor bgaa [smilie=be mine!.gif]

Хөрөг
mira
☆Идэвхтэй гишvvн☆
☆Идэвхтэй гишvvн☆
Бичлэг: 54
Элссэн: 2006-07-18, 19:31
Байрлал: UB
Contact:

Бичлэг Бичсэн mira » 2006-08-01, 11:28

hey ustsan bna sh dee. GARGANaa bi ene programmiig chin tatj avaar l bn shuu
Хэрэв амьдралд хайртай бол цагаа бүү дэмий үр
Амьдрал гэдэг чинь цагийн хэлхээ юм.
В. Франклин

Хөрөг
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Бичлэг: 2636
Элссэн: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Байрлал: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Бичлэг Бичсэн Almas » 2006-08-01, 12:26

Энэ яг програм нь биш хичээл нь байсан байхаа.
Харь гаригийнхан байдаг :D

Хөрөг
Moogiixvv
Жинхэнэ Гишүүн
Жинхэнэ Гишүүн
Бичлэг: 26
Элссэн: 2007-04-25, 19:59

Бичлэг Бичсэн Moogiixvv » 2007-05-21, 21:59

FLASH -iin free temp-uudiig khaanaas olokh uu?

Post Reply

Буцах