sub domain холбохтой холбоотой асуудал

http://domain.dusal.net Домэйн худалдааны тусламжийн форум

Moderator: Bathuyag

Post Reply
A1Manga
Гал Дөл
Гал Дөл
Posts: 56
Joined: 2010-04-07, 13:46
Contact:

sub domain холбохтой холбоотой асуудал

Post by A1Manga » 2010-04-08, 20:08

алмасаа юм асууя би forum нээгээд subdomain холбох гэсэн юм тэгээд зөндөө үзлээ яаж холбодог тайлбар тавиачээ :angry:
Never never never never give up [Winston Churchill]
Ubuntu Go go go
Image
Image
Image

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Алмас заавал унш dusal domain холбоотой асуудал байна

Post by Almas » 2010-04-08, 22:14

Жишээ нь манай http://forum.dusal.net холбоё гэж бодоход манай серверийн IP хаяг 38.127.225.237

1. Би сервер дээрээ өөрийн sub domain-г үүсгээд (Virtual host) хавтсандаа файлуудаа хуулж форумаа суулгана. Тэгээд http://forum.dusal.net гэсэн хандалт ирэхэд нээгдэхээр сервер дээрээ тохируулна.

2. Түүнийхээ дараа http://domains.dusal.net рүүгээ нэвтэрч ороод DNS тохиргоо хэсэгтээ DNS тохируулна.
viewtopic.php?f=102&t=736 -д байгаатай төстэй холболт хийнэ. 9а үйлдэл дээр байгаатай адил host гэсэн дээр нь субдомэйнээ зааж өгнө.

Host name: forum.dusal.net
Destination IPv4 Address: 38.127.225.237
TTL: 28800

Ингээд хадгалаад л болно доо. Мэдээж DNS тохиргоо 24-72 цагийн дотор идэвхжих учир хүлээнэ.

Бас форум ашиглахдаа viewtopic.php?f=38&t=609 энэ дүрмийг баримтлаарай. Зөв нэр өгөх нь чухал шүү! Тийм болохоор сэдвийн нэрийг сольсон болно.
Харь гаригийнхан байдаг :D

A1Manga
Гал Дөл
Гал Дөл
Posts: 56
Joined: 2010-04-07, 13:46
Contact:

Re: sub domain холбохтой холбоотой асуудал

Post by A1Manga » 2010-04-08, 23:04

За уучлаарай би оролдож үзээд чаддагүй ээ та надад хийж өгч чадахуу эсвэл screenshot video заавар ч юмуу хийж өгч болох уу pls :sos: :sos: :sos: :ok:
Never never never never give up [Winston Churchill]
Ubuntu Go go go
Image
Image
Image

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2636
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил тэр чигээр нь чирснээс илүү дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн...
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: sub domain холбохтой холбоотой асуудал

Post by Almas » 2010-04-08, 23:15

Боломжгүй л дээ. Яг ямар асуудал тулгарснаа тодорхой тайлбарлаад асуувал харин хэлж өгч болох байх аа. Юу нь болохгүй байгаагаа л асуухгүй бол... Бүүр болохгүй бол мэйлээр над руу нэвтрэх мэдээлэл зэргээ явуулж болох юм... Гэхдээ эхлээд өөрөө сайн оролдоод сурчихвал дараа нь амар даа...
Харь гаригийнхан байдаг :D

Post Reply

Return to “Домэйн худалдааны тусламж”