Page 3 of 3

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-08, 07:11
by Almas
За баярлалаа. Орой ирээд нээчихье :)

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-08, 15:01
by tuuguu999
Сунгацан уу. 50$ чинь нэг жилийх нь төлбөр биз дээ. тэгээд эхлээд домайн авцан байж байгаад тэрийгээ хосстойгоо холбож болдиймуу?

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-08, 18:28
by Almas
Тийм ээ. Сунгасан.

Болно оо. Нэг хост дээрээ хэдэн ч домэйн нэр холбоод хэрэглэж болношд...

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-08, 18:57
by tuuguu999
Аан миний нэг таньдаг ах Datacom оос аль 6н сард домайн авсан юм байна л даа. Тэгээд би тэр домайнтай нь холбох гэсийн туслаач :sos: :sos:

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-08, 20:07
by Almas
http://help.dusal.net дээр бүх заавар байгаа. Datacom яг манайхтай адилхан.
Нэвтэрч орж удирдах хаяг нь л өөр байгаа байх.

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-08, 20:39
by tuuguu999
oldmanage.datacom.mn ийшээ ордоггүй юмуу?

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-11, 20:16
by Almas
харин аль нь байна http://manage.datacom.mn/ гэж бас байна. Өөрийнхөө л тэр удирдах домэйнээ удирдах самбар руугаа орох холбоосоороо л орно шүү дээ.. :no:

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-12, 06:29
by tuuguu999
Харин oldmanage нь биш байна лээ. Шууд л datacom.mn ээс нэвтрэх гэж дараа л тэгээд орж байгаад dns ийг нь өөрчлөөд л болсон. :ok: Холбогдцон юм чинь зөв байлгүй дээ тээ.

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-12, 21:13
by Almas
Алдаагүй холбогдоод болоод байвал зөв байсан байх аа.

Re: Dusal Domain: Domain transfer

Posted: 2011-09-12, 21:33
by tuuguu999
:ok: :ok: :ok: