Page 2 of 2

Posted: 2007-03-06, 05:50
by Guest
hi bi neg blog neesen chini mp3 deeree bur olon duu oruulmaar baidag mun ene talaar ih medleg homs bnaa
neg saihan bolgoj bgaad bichleg hiiye geed yanzlah gesen chini neg tsag neg player neg video player oruulj chadlaa video player deeree bichlegee oruulj chaddaggui ee
mun zuragtai bichleg oruulah geed chaddaggui ee
mun player deeree duugaa nemmeer bnaa tuslaach
yaj you tube iin bichleguudiig oruulah ve

Posted: 2007-03-06, 20:04
by uuganaa
Anonymous wrote:zuragtai bichleg oruulah geed chaddaggui ee
Image
зурагт заасан хэсэгт дарж зургаа оруулна
Anonymous wrote:yaj you tube iin bichleguudiig oruulah ve
сайн хардаа you tube дээр бичлэг vзэж бхад чинь хажууд нь код бга тvvнийг блог дээрээ бичлэг хийхдээ хавсаргаад хийчих
ойлгоогvй бол пм хийгээрэй :roll:
Anonymous wrote:mun player deeree duugaa nemmeer bnaa tuslaach
энэ талаар мэддэг хvн бна уу
ер нь энд их хэрэгтэй эд бга юм даа :(

Posted: 2007-03-08, 03:26
by gunjee
uuganaa wrote:
Anonymous wrote:zuragtai bichleg oruulah geed chaddaggui ee
Image
зурагт заасан хэсэгт дарж зургаа оруулна
Anonymous wrote:yaj you tube iin bichleguudiig oruulah ve
сайн хардаа you tube дээр бичлэг vзэж бхад чинь хажууд нь код бга тvvнийг блог дээрээ бичлэг хийхдээ хавсаргаад хийчих
ойлгоогvй бол пм хийгээрэй :roll:
Anonymous wrote:mun player deeree duugaa nemmeer bnaa tuslaach
энэ талаар мэддэг хvн бна уу
ер нь энд их хэрэгтэй эд бга юм даа :(
you tube iin urliig havsargaaad oruulahaar url aaraa l garaad bna shuud bichleg ni baihaar yaj tavih ve

Posted: 2007-03-09, 04:35
by Almas
Таньд хэрвээ таний хуудасны доор байгаа хайлт гэсэн мөр таалагдахгүй бол та өөрөө арилгаж болно.
Үүний тулд Загвар засах хэсэг рүүгээ ороод загварын кодон дотроос

Code: Select all

<style type="text/css"> 
гэсэн мөрийг хайж олоорой. Тэгээд түүнийхээ доор

Code: Select all

#b-hailt {
    display: none;
    visibility: hidden;
    height: 0px;
}
гэсэн энэ кодыг хуулж тавиарай. Ингээд загвараа хадгалаад л болоо.
Гэхдээ та бүхнээс хүсэхэд аль болох манай энэ хайлтыг арилгахгүй байж биднийг дэмжихийг хүсье! баярлалаа.

Posted: 2007-03-09, 04:41
by Almas
Gunjeed:
Код гэсэн дээр дарж байгаад Youtube-ees url-н доод талын embed гэсэн кодыг хуулж авч ирээд тавь.
жишээ нь:

embed:

Code: Select all

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LrrGKR8Xii4"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LrrGKR8Xii4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
гэж байгаа. :lol:

Posted: 2007-03-09, 22:37
by Guest
BAYARLALAA

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-16, 00:30
by Enhmandah
Алмасаа нэг ийм санал байнаа. Бичлэгээ бичиж байхдаа хадгалдаг Button -той байвал дээр байхаа. Аймар их юм биччихээд сая санаандгүй хаачихлаа. :D :P
Тэрнээс сэргийлж word дээр байдаг шиг хадгалаад яваад байвал дээр юм болов уу гэж бодлоо.

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-16, 00:46
by Almas
Тийм товч байгаа. Бас тэр автоматаар хадгалж байгаа. Тэр блог руугаа дахин нэвтэрч ороод Шинэ бичлэг оруулах талбарыг нээхэд бичиж байсан зүйл чинь байж байх ёстой доо. Тэгж ороод үз дээ. Болохгүй бол хэлээрэй.

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-16, 00:48
by Enhmandah
Тэгж гарч ирээгүй шд. Би тэгээд дахиад эхнээс нь бичээд ноорогоор хадгалчихсан шд хэхэ

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-16, 20:34
by Almas
Тийм үү? Уг нь тэр HTML гэсэн товчны хажууханд дискний зурагтай хадгалах товч байдаг юм...

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-20, 02:37
by Enhmandah
Би сохорчихсон юм байлгүй дээ. Хэхэ.

Бас ийм асуудал байнаа.

<span style='background: url(http://lh6.ggpht.com/_xn2gmPb9TfM/Sb_fZ ... -16x16.png) left no-repeat; padding-left: 20px;'>
<script charset='utf-8' src='http://bit.ly/javascript-api.js?version ... cbb168f523' type='text/javascript'></script>
<script charset='utf-8' src='http://s.bit.ly/TweetAndTrack.js?v=1.01' type='text/javascript'></script>
<a href='#' onclick='return TweetAndTrack.open(this, "<%EntryURL%>");'><span style='display:none;'>Уншихыг санал болгож байна: <%EntryTitle%></span>жиргэе!</a>
</span>

Энийг байрлуулчихаад. Жиргэж болдоггүй ээ. Учрыг надад нэг тайлбарлаад өгч тус болооч... :nice: :nice: Миний онигооны блог руу орж үзээрэй. anecdote.blogmn.net

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-20, 12:48
by Almas
Ажиллаж л байна даа. Жиргэж болж байна.

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-20, 13:17
by Enhmandah
Сонин юм аа. Хром дээр болдоггүй юм уу? Хэхэ.

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-20, 18:58
by Almas
аан тийм байна. chrome дээр болдоггүй юм байна. дараа нь тэгж байгаад өөр код хайж олъё.

Re: Санал хүсэлт, Тусламж...

Posted: 2010-11-29, 12:24
by Enhmandah
Энийг хийх амархан юм байна лээ. Твиттер.ком руу ороод хөгжүүлэгчид гэсэн хэсэг байгаа. Тэндээс tweet button гээд дараад загвараа сонгоод кодоо авчих юм байна лээ.