Windows - Мэдлэг

Windows үйлдлийн систем - Тооцоолуур хэрэглэхэд гарах хүндрэл, асуудал, шийдвэрлэх, суралцах, туслалцах...

Moderator: Bathuyag

User avatar
Alog
™Дусал®
™Дусал®
Posts: 213
Joined: 2009-01-13, 04:44

Post by Alog » 2009-05-30, 11:33

tavtai moril :) Almas ulaan gej erooson bol bi chamaig mundag linux chin bolooroi gej erooe :lol:

Дусал

Post by Дусал » 2009-06-02, 04:42

Баярлалаа залуусаа одоогоор Убунтү тэйгээ танилцаад л түрүүчээс нь ухаад л үзээд л байна.Асуудал гарвал тэгээд л хандана даа.

User avatar
lfc_mugi1989
♥♥♥ ГҮНЖ ♥♥♥
♥♥♥ ГҮНЖ ♥♥♥
Posts: 408
Joined: 2009-07-17, 11:17

Re: Windows - Мэдлэг

Post by lfc_mugi1989 » 2009-11-03, 23:54

уншаад ч ойлгохгүй тэнэг толгойгоо би яах вэ :sos:
:ok: amidral :loveu: ch :ok: saihan :clap: bn :ok: shvvv :ok:

User avatar
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Posts: 117
Joined: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Location: Улаанбаатар
Contact:

Re: Windows - Мэдлэг

Post by monhoo04 » 2010-04-03, 16:08

start->run neegeed shutdown -s -t 10 geed bich 10 sec daraa computer chin untrah bolno. evsel delgetsiin haach haamaagui mouse 2 daraad new->shortcut daraad garch ireh tsonh deer deerh comandiig bicheed next -> neriig ni ogood hadagla. uussen file aaa start-> programm file-> startup dotor huul ingeel ta horlon suitgeh ym hiichlee.

ingej tohiruulsan computer asah bolgondoo 10 sec daraa untrana. horolmoor sanagdsan hunii comiig iim bolgooroi :D
mun 10 gesen toog hed ch bolgoj bolno shuu. 100 gevel 100 sec daraa untrana. bi ene comandiig ym tataj bhdaa ashigladag. ih hemjete file tataad ene comandiig uguud untchihdag ym :D
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

User avatar
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Posts: 117
Joined: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Location: Улаанбаатар
Contact:

Re: Windows - Мэдлэг

Post by monhoo04 » 2010-04-03, 16:42

neeree zogsooh comand ni shutdown -a shuu :D
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

User avatar
Almas
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
☆★☆卍 ★ 卍☆★☆
Posts: 2633
Joined: 2005-02-12, 22:25
Танилцуулга: Хобби хамгийн дээр нь компьютер, сагсан бөмбөг, хөгжим гэж... Монголчууд маань компьютер гэдэг юмыг гартаа оруулж бүгд өөр өөрийн ажил, амьдралдаа мессенжер, тоглоом тоглох, бичиг баримт шивихээс илүүгээр ашиглаад сурчихвал улс орны маань хөгжил дугуйтай тэргэн дээр тавиад түрсэн мэт урагшаа өнхрөх байх гэж боддог юм. Тийм болохоор компьютерийн үйлдлийн систем, програм софтуудыг Монгол хэлээр орчуулах хэрэгтэй гэж боддог. Анх Windows үйлдлийн системийг орчуулахаар зорьж байсан ч одоо бол Linux үйлдлийн системийг орчуулах хэрэгтэй юм байна гэж бодох болоод байгаа. Анх 2005 оноос Дусал.нэт веб сайтыг Форум хэлбэрээр ажиллуулж эхлэсэн. Олон олон найзуудтай болсон, хамтарч бас нэлээд юм сурч мэдсэн, гэж боддог. Цаашдаа ч гэсэн... Хэрэв таньд надаас асуух, хамтран ажиллах санал байгаа бол санаа зоволгүй холбогдоорой.
Location: Дэлхий дээр л ;-)
Contact:

Re: Windows - Мэдлэг

Post by Almas » 2010-04-04, 00:04

хэхэ террорист байна даа :P
Харь гаригийнхан байдаг :D

User avatar
Alog
™Дусал®
™Дусал®
Posts: 213
Joined: 2009-01-13, 04:44

Re: Windows - Мэдлэг

Post by Alog » 2010-06-08, 08:46

сонин юм санаанд орчихлоо. 2004 оны үед байх ажлийнхаа нэг эгчийг чадах гээд өрөөндөө байхгүй үед нь тооцоолуурыг нь ажиллаж байгаа програмтай тэр чигт нь принтскрен хийгээд буцаагаад бэкраонд дээр нь тавиад таскбарыг нь автохайд хийчихсэн. сүүлдээ форматлах дээрээ тулчихсан сууж байж билээ :)))

User avatar
monhoo04
Суу Алдарт Гишүүн
Суу Алдарт Гишүүн
Posts: 117
Joined: 2010-03-29, 19:56
Танилцуулга: Компьютер сонирхохгч.....
Location: Улаанбаатар
Contact:

Re: Windows - Мэдлэг

Post by monhoo04 » 2010-06-09, 13:47

kk manaihan ch zarim ni hetsuu ulsdaa ashiglaj chadku bj unete computer avhiig ni yaana. :D
3 тооны ихийг олох алгоритм
-----------------------------------------------------------------
printf("та бодсон 3 тооныхоо ихийг оруулна уу ?/n");
scanf("%d/n",&a);
printf("Хамгийн их нь %d /n",a); :D

Post Reply

Return to “Windows - Тусламж хэрэгтэй юу?”