Page 1 of 2

sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2010-04-08, 21:27
by A1Manga
Яах вэ forumotion дээр форум үүсгээд тэгээд яаж тийшээгээ sub domain оо холбох вэ?

Re: Dusal sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!

Posted: 2010-04-08, 22:20
by Almas
http://help.forumotion.com/frequently-a ... t10579.htm
http://help.forumotion.com/frequently-a ... m-t118.htm

Ер нь ямарваа сайтыг хэрэглэхдээ өөрийнх нь Тусламжийн хэсгийг эхлээд шалгаж уншиж байгаарай. Манай сайт биш тул бид дэлхийн бүх сайтын талаар мэдэж, тусалж чадахгүй гэдгийг бас ойлгоорой ;)

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-11, 22:56
by tuuguu999
Phpbb ийн хичээл ч юмуу нэг юм оруулж өгөөч. Хичээл ч гэж загварыг нь яааж өөрчлөх талаар [smilie=help.gif]

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-11, 23:36
by Almas
Загварыг нь татаж аваад л суулганашд. Бүүр өөрчлөх талаар ярьж байгаа бол эхлээд HTML, CSS сурах хэрэгтэй. Тэгээд аяндаа өөрөө өөрчилдөг болчихно...
Youtube дээгүүр зөндөө зааврууд байгаа байх өө...

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-12, 00:06
by tuuguu999
Танайх загвараа өөрсдөө бичсэн юмуу?

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-13, 18:40
by Almas
Энэ загварыг анх өөр нэг загвар аваад түүн дээрээ засвар хийгээд хийсэн.

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-14, 14:40
by tuuguu999
Тэгвэл загвар хаанаас олох бас тэрийгээ яааж засах талаар хэлж өгч туслаач :sos:

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-14, 17:35
by Almas
google-ээс phpBB3 template download гээд хайхаар олдох байх.
Суулгах зааврыг youtube.com энэ тэрээс phpBB3 template installation howto г.м-ээр хайвал болох байх аа.

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-08-14, 19:09
by tuuguu999
Би тэгвэл оролдож үзээд болохгүй бол :sos: :sos: :sos: :sos: :sos:

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-15, 12:46
by rockbaaska
шал өөр юм сүүлрүүгаа яриад явцан байх юмаа дусал шиг домайн панел дээр яж дэд домайн үүсгэх вэ би хостоосоо гадна Юкоз хост давхар холбох гэсэн юмаа болох болов уу ?

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-16, 17:59
by Almas
Нэмж болно. DNS дээрээ холбох ucoz-ын IP хаягаа тохиуулаад тэр субдомайн нэрээ ucoz руугаа оруулаад холбоод болно.
DNS дотроо

A Record
host: sub.domain.tld
IP: х.x.x.x

г.м тохируулна.

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-24, 14:47
by rockbaaska
болдог юм уу видео заавар тавиад өгөх боломж байна уу? тэгвэл маш их баярлах байна galzuu.mn geed orood vzeereo hostmongol deer baigaa yumaa tegeed insane.it.mn gej ucoz oo game.galzuu.mn bolgoh geed baigaa yum

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-25, 08:29
by Almas
Уг нь амарханшдээ. Хийгээд үз. Тэгээд болохгүй байгаа юм аа асуугаарай. http://help.dusal.net дээр шинэ нэмэгдсэн гээд баруун талд байгаа дотор ucoz заавар нь байгаа...
Болохгүй бол манай данс руу 10$ хандив хийчих тэгвэл видео заавар бэлдэж өгье ;)

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-25, 12:48
by rockbaaska
okey эхлээд оролдоод үзнээ кккк

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-28, 11:07
by CasperXtina
Сайн байна уу алмасаа би нэг юм асууяаа. Танайхаас домэйн авсан юм. Тэгээд би Ucoz сайт дээр холбосон юм л даа. Харин би Subdomain холбох гэсэн ер ойлгодоггүй жишээ нь www.blahblahblah.net/blog буюу ийм домэйн байгаан би харин үүнийг www.blahblahblah.net/music гэж өөрчлөх гэсэн юм л даа аль эсвэл www.music.blahblahblah.net гэх мэт

Re: sub domain Forum даа нэмж чаддагүй яах вэ алмасаа!!!

Posted: 2011-10-29, 05:10
by Almas
эхнийх нь бол subdomain биш. ucoz дээр яаж хийхийг мэдэхгүй байна. Зүгээр хостинг дээр бол хавтсыг нь солих юм уу htaccess дотор жаахан тохиргоо хийгээд болно.

Харин дараагийн http://www.music.blahbla.net гэж тохируулах бол шинээр нэг ucoz үүсгээд тэрнийхээ IP хаягийг нь аваад DNS дотроо sub domain-даа A Record бичиж ucoz руугаа чиглүүлж өгөөд хэдэн цаг хүлээгээд дараа нь ucoz дээрээ тэр субдомэйнаа оруулаад болно. Яаг зүгээр үндсэн домэйн нэрээ холбодог шиг адилхан.