Динамик веб сайт хийх талаар

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:find: :angry: :tasty: :ninja: :hiphop: :sos: :) :hi: :yes: :))) ;) :bravo: :nice: :ok: :clap: :P :zzz: :no: :loveu: :heart: :kiss: :goodluck: :-P :-p :haha: :kissu:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Динамик веб сайт хийх талаар

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Almas » 2015-02-15, 11:49

Ямархуу систем бэ? Хийлгэчихсэн үү?

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Portos » 2015-02-09, 13:06

Hi neg web suuritai byrtgeliin programm hiilgeh gsn umaa, hiih hyseltei hyn bval PM bichne yy?

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Almas » 2014-04-09, 11:57

Веб болгон адилгүй. Тийм болохоор вэб хийлгэсэн компаниасаа л тусламж авах хэрэгтэй байх. Эсвэл contact@new-value.mn хаягаар холбогдоод төлбөртэй тусламж авч болно.

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by чимгээ » 2014-03-24, 09:39

web хэрхэн ажилуулах талаар хэлээч
манай байгууллага өөрийн гэсэн web тэй түүнийг ажилуулах талаар би сайн мэддэггүй туслаач

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Almas » 2014-03-07, 17:31

Хэрвээ дэлхийн хүмүүсийн хагасыг нь үзүүлмээргүй зүгээр л хөдөглөөнтэй ганган сайт хиймээр байвал Flash дээр хийж болно. Учир нь MacOS, iOS, Android зарим хувилбар гээд нэлээн их төхөөрөмж дээр флэш чинь ажиллахгүй.

Динамик вэб гэдгийг ямар утгаар ойлгоод байна вэ? Сервер дээр ажилладаг кодыг динамик гэдэг. Хэрэв тийм бол PHP, python, asp, ruby гээд яригдах байх. Харагдах байдал зураг энэ тэртээ чинь хамааралгүй л дээ. Зүгээр л хөдөлгөөнтэй сайт хийх гэж байгаа бол CSS, HTML, javascript ашиглаад ямар ч хөдөлгөөнтэй гоё сайт хийж болдог болно. Гэхдээ флэш шиг амар хийж болохгүй байх л даа.

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by enji999 » 2014-03-06, 15:40

sn baitsgaana uu, asuuh zuil bnaa, dynamic web hiih gj bgamldaa, zagwaraa yr n PS deer beldcheed odo kodchiloloo yun deer hiiwel deer we? hudulguunt zurag text ihtei yumldaa. bi uuruu macromedia flash professional dr hiy gj bodod bgan? action script surah bichig n bgamldaa nadd, enuger hiiwel zuer uu? uur iluu hyalbar arga yu bn?

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by chegi » 2013-03-11, 12:32

thanks.
2 file үүсгээ л хийчдин бшт. гэхдээ хост нь linux бол. windows бол manage'д нь угаасаа тийм тохиргоо байдгин байна ... гэж л ойлголоо

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Almas » 2013-03-04, 19:50

.htaccess файл дээр тохируулаад өгчихөж болдог. Гүүглээс htaccess folder password protect гээд хайвал олдоно. Зөндөө зааврууд бгаа..

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by chegi » 2013-03-04, 15:10

Hi, forum'd hun bnu?

Neg asuult bna, web site'daa 1 folder uusged zovhon terendee authentication hiij ugch bolno te? yaj hiih ve tuslad uguuch. apache dre tohiruulna gs uguu? xxamp ashiglaj bgan.

Dynamic web gj yag yu yum be

by ShineeShaYneE » 2010-09-29, 14:05

Dynamic web gj yag yu yum be minii bie daalt bgama tuslaach yu ch meddeggui ee bolj ogvol mongol hel deer ene tuhai tailbarlasan SITE heleed ogooch

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by baagii_ini » 2010-06-02, 11:54

web hiihed hamgiin turuund medeh zuil gewel HTML bol er ni buh helend hereglegddeg yum. tegeed ooroo bichih gej bgaa helee songona.

hereglegdeh programm gewel Dreamveawer, photoshop, wampserver, flash, ehnii eeljind ene hediig sudlachihad bolno doo.

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Almas » 2010-03-28, 16:21

Манай сайтаас унш даа...

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by web » 2010-03-28, 15:36

bi dinamic web hiih heregtei bna gehdee yaj hiih talaar wu ch meddeggvie help me

Re: Динамик веб сайт хийх талаар

by Almas » 2010-01-24, 00:05

youtube.com дээр joomla гээд хайгаад үз дээ. Ер нь бол жүүмлагийн заавар зөндөө байгаа байх өө. Судлаад үз дээ. Би нэг их тусалж чадахгүй нь ээ уучлаарай... Яг тодорхой асуух зүйл байвал харин боломжоороо хэлж өгч чадах байх...

http://www.dusal.net/downloads/books/pd ... huulga.pdf энийг нэг үз дээ.

Top